Work until you drop: Pensioenleeftijd in toekomst omhoog naar 81 jaar

3 reacties

 1. Pascal Eshuis schreef:

  In 1950 was de gemiddelde levensverwachting voor een man 70,29 jaar; Inmiddels is de gemiddelde levensverwachting voor de man 79,66 jaar. Indien niet vergeten zou zijn om vanaf het begin de pensioenleeftijd te her-indexeren zou hier verder geen discussie over zijn. De pensioenleeftijd zou dan nu zijn 73,66 jaar.

 2. En dan hadden we nu al die ontevredenheid niet en al dat onredelijke gedoe over de laatste kabinetten. Zij zijn opgescheept met problemen uit het verleden plus een crisis en nog wat van die kleinigheden. Ik word dat alleen maar katten en schelden zo zat. En nee, ik ben ook niet rijk en heb ook jaren lang gewerkt en ik stem niet op de VVD maar zal me er ook nooit toe verlagen op de PVV te stemmen.

  • Hans schreef:

   Gezwam. dit kabinet is Helemaal niet opgscheept met een vorig kabinet of kabinetten.
   Vanaf 11/9/2001 [de grootste administratieve coup en oplichting ooit] -moesten alle bestuurders in Europa de gehele maatschappij ombouwen -en dit “op alle gebieden” gelijk laten lopen met de VS. Hun opdrachtgever was.de elite in Amerika. Die Rijken waren in de jaren ’30 gevlucht voor de N**i’s naar de VS,
   .
   De opdracht was : “totale ombouw “van een samenleving naar participatie maatschappij” deze ombouw veroorzaakte juist deze CRISIS. Het gehele verhaal over een crisis is een ontstellend groot bulshit-verhaal -en klopt voor 0,0%..
   .
   We gingen ineens van rechtssoevereiniteit [met een eerlijke rechtspraak] naar een staatssoevereiniteit [voor staatssoevereiniteit zie bij lodewijk de IV]. In een staatssoevereiniteit heb je als burger weinig tot 0 % recht. Alleen de prerogatieven komen bij een rechter uit [dat zijn economisch sterken]. We gingen Van trias politica naar staatsterrorisme [inclusief alle aanslagen] en totale machts-controle. In ieder geval leven we niet meer in een democratie en/ of rechtstaat- maar in een maatschappij van willekeur en staatscontrole Wakker worden !!

Heb jij er iets over te zeggen?