in , ,

Work until you drop: Pensioenleeftijd in toekomst omhoog naar 81 jaar

7114253117 6833f4f136 gepensioneerde1

Het verhaal van wat er nu gebeurt in onze maatschappij had zo uit de koker van een Hollywoodproducent kunnen komen.

Je neemt het script van “The Hunger Games” met wat variaties en als elite ben je dan al een heel eind op weg.

Het gebeurt allemaal geleidelijk en vooral geniepig. Iedere keer wordt de burger iets verder uitgeperst door de overheid en iedere keer worden er meer en meer burgers niet alleen volkomen afhankelijk van die overheid, maar worden het ook arme grijze muizen.

Zo was er enkele dagen geleden het volgende bericht te lezen:

Het aantal bijstandsgerechtigden blijft groeien. Eind vorig jaar waren er 450.000 bijstandgerechtigden. Dat is een toename van 16.000 vergeleken met 2014. Vooral meer jongeren en 45-plussers zijn in de terechtgekomen. Dit meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag.

Het aantal mensen met een bijstandsuitkering neemt sinds 2009 toe.

De komende jaren zal deze trend zich verder voortzetten en naarmate de problemen in de werkelijke steeds groter zullen worden, zal het bijstandsleger een enorme omvang krijgen.

Wanneer men straks een groot deel van de bevolking zover heeft dat ze volkomen afhankelijk zijn van die overheid, dan zal die overheid ook eisen gaan stellen. Die zullen dan liggen in het kader van het uitvoeren van bepaalde taken of werkzaamheden omdat anders de zal worden stopgezet.

De leeftijdsgrens waarop overheden straks over de slaven zullen kunnen beschikken, wordt steeds verder opgerekt. Mensen die een pensioen van de staat krijgen, zijn namelijk niet te verplichten dingen te doen. Die mensen zijn met pensioen en daar moeten ze vanaf blijven.

Als ze dus de pensioenleeftijd nu maar ver genoeg blijven oprekken, kunnen ze steeds langer over de slaven blijven beschikken.

Het systeem is eenvoudig. De centrale bankiers zijn druk bezig om bewust de wereldeconomie om zeep te helpen. Steeds minder mensen zullen straks in staat zijn om zelfstandig hun brood te verdienen en steeds meer mensen worden afhankelijk van een bijstandsuitkering die straks zal worden omgedoopt tot een basisinkomen.

Voor wat hoort wat en dus zullen er in de toekomst allerlei condities en voorwaarden komen voor mensen die een uitkering of een basisinkomen genieten. Ze staan beschikbaar voor de overheid die ze naar believen allerlei dingen kan laten doen.

Essentieel in dat hele verhaal is dat zoveel mogelijk mensen nu op korte termijn zo laat mogelijk met pensioen gaan.

Daarom zie je nu bijvoorbeeld al in de Engelse pers uitgebreide verhalen verschijnen over het verschuiven van de pensioengerechtigde leeftijd naar 75 jaar. Ook daar hebben ze nu, net als hier, systemen waarbij mensen steeds later met pensioen gaan, maar nu wordt er serieus gesproken over het oprekken daarvan naar een echt hoge leeftijd.

Volgens de verwachtingen zal het echt niet stoppen bij 75, maar wordt er nu al gesteld dat mensen zullen moeten doorwerken tot hun 81e om het systeem “betaalbaar” te houden.

Daar heeft men nu een variatie op bedacht van de uitdrukking: “Shop until you drop” wat nu is geworden “Work until you drop”.

Wij gaan in sneltreinvaart richting een maatschappij zonder contant en zonder werk waarbij de grote massa de hand moet ophouden bij de overheid. Een overheid die bepaalt wat voor soort werk je gaat doen en of je nog wel of niet acceptabel bent als burger in de maatschappij.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5611594783 8e9a533564 eu slaves e1425585742118

Hardwerkend Nederland op laatste plaats met aantal vakantiedagen West-Europa

1 EU 2

90% van asielzoekers is economische migrant: Vluchtelingen in Gratisland