in

Pentagon-onderzoek: griepprik verhoogt het risico op coronavirus met 36% (en andere ondersteunende onderzoeken)

Op 12 maart 2020 hielden Anderson Cooper en Dr. Sanjay Gupta een wereldwijde conferentie over “Corona Facts and Fears”. Tijdens de discussie zei Anderson tegen het kijkerspubliek: ‘En nogmaals, als je je zorgen maakt over het en je hebt geen gekregen … dan zou je een griepprik moeten krijgen.’

Afgezien van de veiligheid en werkzaamheid van griepvaccinatie, beweert Anderson dat de griepprik mensen zal helpen om COVID-19 op afstand te bestrijden? Het korte antwoord is nee.

In feite bewijzen de resultaten van veel peer-reviewed, gepubliceerde onderzoeken dat Anderson’s aanbeveling misschien wel het slechtste advies was dat hij het publiek had kunnen geven.

Bij het doorzoeken van literatuur is de enige studie die we hebben kunnen vinden om griepprikken en coronavirus te beoordelen een studie van het Amerikaanse Pentagon uit 2020 waarin werd vastgesteld dat de griepprik de risico’s van coronavirus met 36% VERHOGEN. “Het ontvangen van griepvaccinatie kan het risico op andere respiratoire virussen verhogen, een fenomeen dat bekend staat als” virusinterferentie … “van afgeleide” virusinterferentie was significant geassocieerd met coronavirus … “Hier zijn de bevindingen:

Pentagon-onderzoek uit 2020: griepvaccins verhogen het risico op coronavirus met 36%

Bij het specifiek onderzoeken van niet-influenzavirussen was de kans op coronavirus bij gevaccineerde personen significant hoger in vergelijking met niet-gevaccineerde personen met een odds ratio (verband tussen blootstelling en uitkomst) van 1,36. Met andere woorden, de gevaccineerden hadden 36% meer kans op coronavirus.

ps1

ps2

Veel andere onderzoeken suggereren het verhoogde risico op virale luchtweginfecties door de griepprik:

CDC-onderzoek uit 2018: griepprikken verhogen het risico op acute luchtwegaandoeningen (ARI) zonder griep bij kinderen.

Deze CDC-ondersteunde studie concludeerde een verhoogd risico op acute respiratoire aandoeningen (ARI) bij kinderen <18 jaar veroorzaakt door niet-influenza respiratoire pathogenen na tegen influenza in vergelijking met niet-gevaccineerde kinderen in dezelfde periode.

os1

os2

Australische studie uit 2011: griepprik verdubbelde het risico op niet-influenza virale infecties en verhoogde het grieprisico met 73%

Een prospectieve case-control studie bij gezonde jonge Australische kinderen wees uit dat seizoensgebonden griepprikken hun risico op door niet-influenzavirusinfecties verdubbelden. In totaal verhoogde het vaccin het risico op virusgerelateerde acute luchtwegaandoeningen, waaronder influenza, met 73%.

os3

os4

Hong Kong-onderzoek uit 2012: griepprikken verhoogden het risico op luchtweginfecties zonder griep 4,4 keer en verdrievoudigde griepinfecties

Een gerandomiseerde, placebogecontroleerde studie bij kinderen in Hong Kong wees uit dat griepprikken het risico op niet-influenza virale ARI’s vervijfvoudigden (OR 4.91, CI 1.04 – 8.14) en, inclusief influenza, het algehele virale ARI-risico verdrievoudigden (OR 3.17, CI 1.04 – 9.83).

hs1

hs2

Onderzoek uit 2017: gevaccineerde kinderen hebben 5,9 meer kans op longontsteking en 30,1 keer meer de diagnose allergische rhinitis dan niet-gevaccineerde kinderen

Gevaccineerde kinderen hadden 30,1 keer meer kans op de diagnose allergische rhinitis en 5,9 keer meer kans op de diagnose longontsteking dan bij niet-gevaccineerde kinderen.

os5

os6

Onderzoek uit 2014: met influenza gevaccineerde kinderen hadden 1,6 keer meer kans dan niet-gevaccineerde kinderen om een ‘influenza-achtige ziekte’ (ILI) zonder influenza te hebben

is1

is2

Nog meer gepubliceerde

Uit de alom gerespecteerde uitgebreide meta-analyse van Cochrane Collaboration uit 2010 van gepubliceerde onderzoeken naar influenzavaccins bleek dat de griepvaccinatie “geen effect” heeft op de ziekenhuisopname en dat er “geen bewijs is dat vaccins virale overdracht of complicaties voorkomen.” De Cochrane-onderzoekers concludeerden dat het wetenschappelijke ……

Lees verder bij de bron: Health Bytes


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Ik hoop dat nu iedereen in gaat zien, wat ze van plan zijn met hun verplichtte vaccinaties. Uitroeiing van de bevolking en niets anders.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

VIDEO: Documentaire over de agenda achter Corona

Here we go: Nieuwe spoedwet gaat de Corona noodmaatregelen vervangen