in ,

Pieter Omtzigt de geslachtofferde held! Of gewoon slimme spindoctors strategie?

DasWortgewand / Pixabay

Pieter Omtzigt, de politicus die het voor het volk opneemt en allerlei dossiers aanhaalt waar de rest van de politiek geen aandacht aan besteedt.

Van zo’n politicus heb je er in elk land wel eentje. Die zitten er om het volk de indruk te geven dat er nog iemand zit in de politiek, die nog wel echt naar ze luistert.

En omdat Omtzigt wel het (nepzwartboek) Demmink aankaartte en wel kritiek op de officiële lezing had en bovenal de toeslagenaffaire op de kaart zette, is hij nu de held, zeker nu Kasje Ollongren “per ongeluk” een foto liet maken van het plan om Omtzigt te wieberen.

Wat mij betreft was dat allemaal iets te Omtzigtig en dus moeten we het zien als slimme propaganda. Omtzigt is gewoon een pion van het politieke machtsbolwerk, aangestuurd door de kroon, waarbij het gepeupel de indruk moet houden dat ze in een democratie leven.

You don’t! U leeft in de schijn van democratie en Omtzigt is niets meer dan één van de vele stoomventielen op de ketel; net zo als Wybren van Haga de laatste tijd de indruk mocht wekken tegen de lockdown te zijn. Stoomventielen halen de druk van de ketel.

Omtzigt mocht een dossier opbouwen voor de gezinsvernielende toeslagenaffaire.

Die affaire mocht vervolgens op het juiste moment in de media gebracht worden om het demossionair te maken; wat zo veel inhield dat & co kritiekloos dictatoriale macht kregen (toelichting).

Als je vervolgens de kabinetsformatie, na de schijnverkiezingen met onmogelijke uitslag, rekt tot in lengte van dage, zit je nog steeds met een demissionair kabinet dat volledig dictatoriaal de “Great Reset” opdrachten ……

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In aanloop naar EU-leger: Defensie heeft een acuut financieel probleem

‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’