in , , , ,

Piloten, artsen en wetenschappers spreken zich uit over chemtrails/contrails

De eerste spreker was Dane Wigington, die stelde dat ‘' geen wetenschappelijke term is. ‘Geo-engineering' is de term die wordt gebruikt om opzettelijke en grootschalige ingrepen in de natuurlijke systemen op aarde te omschrijven. Hij stelde verder dat blootstelling aan aluminium in chemtrails kan bijdragen aan de toename van het aantal gevallen van alzheimer, dementie en .

Militair-industrieel complex:

Wiskundeleraar Iraja Sivadas van het Shasta College zei tijdens de bijeenkomst dat chemtrails aluminium, strontium, barium en mangaan bevatten. Wildbioloog en oud-meteoroloog Allan Buckman zei dat chemtrails een groot gevaar vormen voor het . Hij voegde toe dat we zijn misleid door het militair-industrieel complex, dat volgens hem verantwoordelijk is voor de chemtrails. Het gaat om zogeheten dark operations, daarom horen we er niets over in de media, aldus Buckman.

https://www.youtube.com/watch?v=FeTaejpg18g

Lees verder via NUjij.nl.

 

Foto via nimbus186


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Erger kunnen we het niet maken: Koenders wordt nieuwe minister Buitenlandse Zaken

Goh, je verwacht het niet nu de zakken gevuld zijn: Tweede Kamer wil af van de OV-chipkaart