in , ,

Politie ‘rondt weer een onderzoek succesvol af’: oude uniformen niet langer verbrand maar gerecycled

Je vraagt je werkelijk af waar men mee bezig is in dit land >> vanmorgen werd bekend gemaakt dat de politie oude uniformen verbrand, dit om misbruik van die uniformen te voorkomen.

Na een langdurig onderzoek is men eruit bij de Nationale Politie (overigens een nationale ramp voor de politie): men zal deze uniformen niet langer verbranden, maar de emblemen verwijderen waarna deze uniformen als grondstof gebruikt zullen worden voor andere kleding.

Alsof een ontwikkelingsland is, waar het corrupte bestuur lak heeft aan verspilling en , immers de techniek voor hergebruik van kleding is al vele jaren geleden uitgevonden. De luchtkwaliteit in Nederland behoort al tot de slechtste van de en jaarlijks sterven daardoor 18.000 mensen vroegtijdig en dat na een akelig ziekbed, alleen veroorzaakt door de gevolgen van langdurige auto-uitstoot inademing.

De politie is er ook om de te bewaken, al staat dit volgens mij schandalig genoeg niet in het takenpakket van de politie.

Met de verbranding van kleding wordt er niet alleen luchtvervuiling geproduceerd, maar wordt er kleding vernietigd, zeker waar deze van katoen is, geproduceerd met het gebruik van enorme hoeveelheden (veelal een schaars goed in de landen van productie), maar ook van veel landbouwgif.

* Over die volksgezondheid gesproken: de politie heeft alweer op grote schaal met vuurwerkoverlast te maken (als je door Den Haag fiets hoor je van veraf tot dichtbij de ene na de andere knal). Weer heeft het afbraakkabinet Rutte 3 verzaakt een algeheel vuurwerkverbod in te stellen, zodat ook bij de komende jaarwisseling weer vuurwerk naar de politie en andere hulpdiensten zal worden gegooid, of zelfs afgeschoten (vuurpijlen).

Daarnaast zou de Nationale Politie de deur van het Torentje plat moeten lopen met de eis tot een algeheel vuurwerkverbod, niet alleen voor de veiligheid van agenten en andere dienstverleners, maar ook daar dit vuurwerk een ernstige bedreiging vormt voor de volksgezondheid.

In één nacht wordt meer troep de lucht in geslingerd, dan de kolengestookte hoogovens van Tata Steel in meer dan één jaar produceren en dan is die uitstoot ook nog eens veel gevaarlijker dan die van Tata Steel in IJmuiden.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL OVERHEID KAN WEG !!!!
2 jaren geleden

Nu nog de vraag of het werkelijk nodig was om de oude uniformen af te schaffen ….
Maar is het U ook opgevallen dat het nieuwe uniform veel meer op een militair uniform lijkt.
Welnu dat is natuurlijk geen toeval …. Zwarte uniformen net als de fascisten. Nu nog met een groengeel randje, maar dat kan gemakkelijk worden losgemaakt. En dan nog een zwarte helm en een schild en het NAZI feest is compleet.

Burgers zijn al jaren gewend om hun spullen langer te gebruiken. Auto’s worden ook langer gebruikt. De meubels worden niet vervangen. En dat alles omdat de lonen al jarenlang achter lopen bij de kosten. Inmiddels is het regel dat man en vrouw werken en kinderen vakken vullen in de supermarkt …. Dat was 60 jaren niet nodig, maar nu met alle machines,computers en lage lonen landen is het plotseling noodzaak … Nooit afgevraagd hoe dat kan, waar dat geld blijft?
Maar aan dat alles heeft de overheid lak …. en is daarmee steeds verder van de burgers komen af te staan dan ooit. De tijd dat de overheid er was voor de burgers is verder dan ooit.

Politie lekte jarenlang persoonsgegevens winkeldieven naar bedrijf van ex-politieagent

België moet IS-moeders inclusief kroost terughalen uit Syrië, lukt dat niet: 1 miljoen euro boete