in , ,

Politie ‘rondt weer een onderzoek succesvol af’: oude uniformen niet langer verbrand maar gerecycled

1 Politie 5

Je vraagt je werkelijk af waar men mee bezig is in dit land >> vanmorgen werd bekend gemaakt dat de politie oude uniformen verbrand, dit om misbruik van die uniformen te voorkomen.

Na een langdurig onderzoek is men eruit bij de Nationale Politie (overigens een nationale ramp voor de politie): men zal deze uniformen niet langer verbranden, maar de emblemen verwijderen waarna deze uniformen als grondstof gebruikt zullen worden voor andere kleding.

Alsof een ontwikkelingsland is, waar het corrupte bestuur lak heeft aan verspilling en , immers de techniek voor hergebruik van kleding is al vele jaren geleden uitgevonden. De luchtkwaliteit in Nederland behoort al tot de slechtste van de en jaarlijks sterven daardoor 18.000 mensen vroegtijdig en dat na een akelig ziekbed, alleen veroorzaakt door de gevolgen van langdurige auto-uitstoot inademing.

De politie is er ook om de volksgezondheid te bewaken, al staat dit volgens mij schandalig genoeg niet in het takenpakket van de politie.

Met de verbranding van kleding wordt er niet alleen luchtvervuiling geproduceerd, maar wordt er kleding vernietigd, zeker waar deze van katoen is, geproduceerd met het gebruik van enorme hoeveelheden (veelal een schaars goed in de landen van productie), maar ook van veel landbouwgif.

* Over die volksgezondheid gesproken: de politie heeft alweer op grote schaal met vuurwerkoverlast te maken (als je door fiets hoor je van veraf tot dichtbij de ene na de andere knal). Weer heeft het afbraakkabinet 3 verzaakt een algeheel vuurwerkverbod in te stellen, zodat ook bij de komende jaarwisseling weer vuurwerk naar de politie en andere hulpdiensten zal worden gegooid, of zelfs afgeschoten (vuurpijlen).

Daarnaast zou de Nationale Politie de deur van het Torentje plat moeten lopen met de eis tot een algeheel vuurwerkverbod, niet alleen voor de veiligheid van agenten en andere dienstverleners, maar ook daar dit vuurwerk een ernstige bedreiging vormt voor de volksgezondheid.

In één nacht wordt meer troep de lucht in geslingerd, dan de kolengestookte hoogovens van Tata Steel in meer dan één jaar produceren en dan is die uitstoot ook nog eens veel gevaarlijker dan die van Tata Steel in IJmuiden.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
corrupt 1545944004

Politie lekte jarenlang persoonsgegevens winkeldieven naar bedrijf van ex-politieagent

real housewives of isis

België moet IS-moeders inclusief kroost terughalen uit Syrië, lukt dat niet: 1 miljoen euro boete