in , ,

RIVM ontpopt zich als goochelaar en speelt balletje, balletje met de Britse variant

burning playing cards

De cijfers en verwachtingen worden door het t.a.v. de Britse mutant keer op keer aangepast zonder daar expliciet over te zijn.

Het is een soort balletje, balletje, waarbij de goochelaar je laat denken dat je weet wat je ziet. Maar je zit er altijd naast.

Dat heeft niet alleen al tot forse schade geleid, maar dat zal de komende weken alleen maar erger worden.

Gegoochel met cijfers

Eerder heb ik vastgesteld t.a.v. de ontwikkelingen van de Britse variant:

  • Het model van het RIVM is niet transparant.
  • Er worden aannames gedaan, die niet passen bij internationale ontwikkelingen en geen rekening houden met specifieke omstandigheden elders.
  • Het onderzoek naar de feitelijke gang van zaken rondom de Britse mutant in , wordt (zeer) slecht uitgevoerd en de uitkomsten worden in het model geperst (met dank aan een klokkenluider, die me dit vertelde).

(Lees zonodig deze blogs van mij terug:  ABCD, E)

Maar met wat we nu weten, is het nog erger. De cijfers en verwachtingen worden keer op keer aangepast zonder daar expliciet over te zijn, plus dat er niet wordt erkend hoe verkeerd men zat.

Het is een soort balletje, balletje, waarbij je denkt dat je weet wat je ziet, maar in werkelijkheid is de situatie anders dan de goochelaar je doet denken.

Dat heeft niet alleen al tot forse schade geleid, maar het zal over twee weken rondom de volgende persconferentie met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de regering en het land compleet in verwarring brengen. Met potentieel desastreuze gevolgen.

Ik zal hier de truc van de goochelaar uitleggen …..

Lees verder bij de bron: MDH

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stemmen 1565995431

Trap er niet in: GroenLinks beweert tegen biomassa te zijn, recent verleden laat tóch wat anders zien

54e0dd424255a814ea898675c6203f78083edbe254557541772c7a 640 vaccin

Spaanse regio Galicië voert vaccinatieplicht in: Boetes van 1000 tot 60.000 euro