in , ,

Rothschild vertelt Trump om “zijn bek dicht te houden” over de hervorming van hun federale reservebank

federal reserve 1913 crime2Brothschild

David , de ultra liberale zoon van de rijkste joodse bank dynastie ter wereld, heeft een hevige Twitter-kritiek geuit op president Donald Trump, die het aandurfde om kritiek te leveren op hun federale reservebank, één van de belangrijkste bronnen van de zieke rijkdom van de Rothschild's.

Rothschild heeft gelijk dat de kritiek van Trump op de federale centrale bank het vertrouwen van de markt kan schudden, want de markt is een samenzwering waarbij niemand de geldigheid van de Federale Reserve Bank in twijfel trekt, die helemaal geen federale Amerikaanse overheidsbank is, maar eerder een particulier consortium van die eigendom zijn van en/of gedomineerd worden door de joodse bankdynastie, de Rothschilds.

De Amerikaanse regering “leent” de centrale bank in principe haar eigen geld uit en rekent hen aan op deze lening, waardoor het onmogelijk wordt om deze schuld ooit af te betalen aan de joodse bankiers – het ultieme Ponzi Scheme.

3c2pzw

Trump's kritiek op de Federale Reserve Bank is dus ook misleidend, want het probleem met de Federale Reserve is niet dat ze geen “gevoel” hebben voor de ware aard van de Amerikaanse economie, maar eerder dat het zelfs een rationele rechtvaardiging heeft voor het bestaan ervan.

Volgens de Amerikaanse heeft alleen het Amerikaanse Congres het recht om te stemmen over de uitgifte van geld, niet de federale bank.

De federale bank is grondwettelijk illegaal, en is de enige reden waarom we inkomstenbelasting betalen – om de rente op de schuld te betalen aan deze joodse bankiers om ons eigen geld uit te geven. Daarom maakt Rothschild zich echt zorgen over de opmerkingen van Trump.

BRON: Right of the Right

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
watching 1546177148

Bindende kijktip: Willem Middelkoop in gesprek met Nout Wellink (oud-president Nederlandse Bank)

Dvm1vDxX4AAs3BS

Politie begon met geweld tegen gele hesjes – de media zwijgt, tijd voor drastische veranderingen