in , ,

Rothschild vertelt Trump om “zijn bek dicht te houden” over de hervorming van hun federale reservebank

David Rothschild, de ultra liberale zoon van de rijkste joodse bank dynastie ter wereld, heeft een hevige Twitter-kritiek geuit op president Donald Trump, die het aandurfde om kritiek te leveren op hun federale reservebank, één van de belangrijkste bronnen van de zieke rijkdom van de Rothschild’s.

Rothschild heeft gelijk dat de kritiek van Trump op de federale het vertrouwen van de markt kan schudden, want de markt is een samenzwering waarbij niemand de geldigheid van de Federale Reserve Bank in twijfel trekt, die helemaal geen federale Amerikaanse overheidsbank is, maar eerder een particulier consortium van die eigendom zijn van en/of gedomineerd worden door de joodse bankdynastie, de Rothschilds.

De Amerikaanse regering “leent” de centrale bank in principe haar eigen uit en rekent hen rente aan op deze lening, waardoor het onmogelijk wordt om deze schuld ooit af te betalen aan de joodse bankiers – het ultieme Ponzi Scheme.

Trump’s kritiek op de Federale Reserve Bank is dus ook misleidend, want het probleem met de Federale Reserve is niet dat ze geen “gevoel” hebben voor de ware aard van de Amerikaanse , maar eerder dat het zelfs een rationele rechtvaardiging heeft voor het bestaan ervan.

Volgens de Amerikaanse grondwet heeft alleen het Amerikaanse Congres het recht om te stemmen over de uitgifte van geld, niet de federale bank.

De federale bank is grondwettelijk illegaal, en is de enige reden waarom we inkomstenbelasting betalen – om de rente op de schuld te betalen aan deze joodse bankiers om ons eigen geld uit te geven. Daarom maakt Rothschild zich echt zorgen over de opmerkingen van Trump.

BRON: Right of the Right

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joshua
2 jaren geleden

Alle bezit – van alle Joden in beslag nemen- En over de wereld verdelen. En gelijk al hun rechten ontnemen

Joshua
2 jaren geleden

Rechters en rechtbanken – “de vrienden van de gevestigde orde” staan aan de kant van de Zionist.
Daarom is er elke 80 jaar oorlog en een crisis.
Oppakken alle zionisten en hun beheer in beslag nemen

Elite to pay the bill !!!!
2 jaren geleden

Zo zie je wat er gebeurt als je Rothschild honderden jaren ongestoord hun gang laat gaan. Deze lieden hadden honderd jaar geleden al in de geavngenis gemoeten en hun vermogen verbeurd verklaard. En wat hebben overheden gedaan in die tussentijd? Niets anders dan bekeuringen uitdelen voor niet brandende achterlichten van fietsen. Hoe is het mogelijk dat alle centrale banken in de wereld op drie na Rothschild banken zijn? Waar waren de overheden in die tijd? Waar zijn de overheden nu? Wat is Rutte nu aan het doen? Iedereen ziet dat deze man niet te vertrouwen is en liegt waar iedereen bij staan en de rat gaat gewoon door met NL volledig de vernieling in helpen.
Wil 2019 een goed jaar worden dan zal de NLse burger toch echt uit zijn stoel moeten komen.

MM
2 jaren geleden

Die snor had feitelijk gelijk- hij loste het alleen verkeerd op

Bindende kijktip: Willem Middelkoop in gesprek met Nout Wellink (oud-president Nederlandse Bank)

Politie begon met geweld tegen gele hesjes – de media zwijgt, tijd voor drastische veranderingen