in , , , , ,

Politie begon met geweld tegen gele hesjes – de media zwijgt, tijd voor drastische veranderingen

Het is alweer bewezen dat de niet meer het volk vertegenwoordigd maar hun overste, de overheid. Dit laat zien hoe gehersenspoeld zij zijn. Er zijn beelden op het internet geplaatst waarop te zien is hoe de politie geweld gebruikt tegen de , zonder enkele aanleiding.

Deze gebeurtenissen bewijzen maar weer eens dat de politie niet is te vertrouwen. Maar het bewijst nog veel meer dat het steeds meer tijd wordt dat Burgers zichzelf moeten gaan bewapenen tijdens de demonstraties.

De EU veranderd steeds meer in een politiestaat waarin eigen bevolking niets meer hebben te zeggen. Er rest daarom nog maar één optie en dat is dat het volk zich weer gaan bewapenen. Want het geweld van de politie zal alleen maar meer toenemen.

Om dit klaar te kunnen krijgen moeten mensen gaan leren om niet meer te denken van wat illegaal of legaal is. Het probleem met ons Nederlands volk is dat zij geloven dat als iets illegaal is dan ook terecht illegaal is en als antwoord daarop zeggen ze: “De overheid zal wel een goede reden daarvoor hebben”. Dit verklaard hoe iedereen is gehersenspoeld.

De overheid heeft ons geleerd van wat illegaal is en wat niet. Daarin zijn we zodanig gedrild, zowel in opvoeding als op school waardoor we niet meer verder kunnen kijken. Wij weten nu niet meer anders dan dat we alles op een vredige manier moeten laten verlopen en iedereen gelooft dat het werkt. Maar gisteren is het maar weer bewezen dat dat ook niet het antwoord is.

De politie begon met geweld, in opdracht van. De media verdraaide heel wat feiten en vaak dingen verzonnen die niet eens plaats waren gevonden. Het is daarom tijd voor verandering en de Gele Hesjes moeten beseffen dat op een vredige manier demonstreren niet werkt. Om een land te heroveren zullen er altijd koppen rollen en dat is iets wat mensen voor ogen moeten houden.

Door vredelievende acties te houden kun je jouw land niet terugwinnen. Het is tijd voor zwaarder geschut. Want de politie is onze vijand geworden en de Staat onze dieven. De Gele Hesjes moeten begrijpen dat wij te maken hebben met criminelen die nergens voor terug deinzen. Als je tegen een kleptomaan zegt “je mag niet stelen” en je doet verder niks dan heeft de kleptomaan heus geen boodschap aan jouw waarschuwing. Hij gaat gewoon door. Je kunt hem enkel tegengaan door hem beet te pakken en mee te nemen.

https://twitter.com/Dux058/status/1079109807330770946

Ditzelfde geldt ook in deze situatie. Schreeuwen, liedjes zingen, spandoeken… wat je dat je daarmee bereikt? De dieven in Den haag lachen de Gele Hesjes gewoon uit. Het is tijd voor zwaarder geschut en dat is iets wat de Gele Hesjes goed voor ogen moeten houden.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

https://twitter.com/WantZoIsHet/status/1079034304074784768

https://youtu.be/8qoybf_4XjI

 

 

https://twitter.com/DutchGilesJones/status/1079093421535563776

https://twitter.com/frenkie4allll/status/1079059304756453377

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
federal reserve 1913 crime2Brothschild

Rothschild vertelt Trump om “zijn bek dicht te houden” over de hervorming van hun federale reservebank

heffing 1545598581

Uw portemonnee in 2019: alle financiële zaken op een rijtje