in , ,

Rusland: Nederland liegt kiezers voor

794170 712f54d334 lies

DEN HAAG – Rusland klaagt over het beleid van het Nederlandse kabinet voor het komende Oekraïne-referendum. Volgens Moskou worden de kiezers verkeerd voorgelicht. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Moskou klaagde daar donderdag over op de wekelijkse persconferentie. Rusland zegt dat Nederland en de rest van Europa bezig zijn met een pr-campagne. De kiezers moeten geloven dat Rusland achter het referendum zit, aldus Moskou.

BRON: http://www.telegraaf.nl/binnenland/25269642/__Rusland__Nederland_liegt_kiezers_voor__.html

Dit was wel te verwachten natuurlijk. Dat wij verkeerd worden voorgelicht is oud nieuws en daar zijn wij maar al te goed bewust van! Die gehele referendum word tevens van alle kanten geboycot, of misschien zelfs gemanipuleerd door de linkse aanhangers!

Eerder in een geschreven artikel van mij waarin ik alle punten aanhaalde omtrent de associatieverdrag met Oekraïne, word duidelijk omschreven waar het werkelijk om draait, al ben ik wel vergeten daarbij bronvermeldingen te doen, maar dat ga ik zeker er aan toevoegen. Ik lees zoveel en hou het nieuws nauwkeurig bij, daarbij vergeet ik nog wel eens achtergrond/bron vermeldingen bij te vermelden.

Houdt er rekening mee dat de kans groot is dat de komende referendum van alle kanten of geboycot word of gemanipuleerd word. D66 doet er immers alles aan om de referendum in een kwaad daglicht te stellen. Toen ik vandaag in de Amerikaanse krant las dat er ruimschoots gefraudeerd word met de stemmen rondom Trump, moest ik gelijk denken aan het referendum die aanstaande is hier in Nederland. Onthoud goed dat de linksen, waaronder D66 er alles aan zal doen om dat referendum een andere wending te geven, al zullen ze daarvoor mensen moeten omkopen.

En die gehele associatieverdrag is nep, het is een andere benaming, een soort dekmantel om Oekraïne toch onderdeel te kunnen maken van Europa. Zoals Moskou het dus al zei; wij worden van alle kanten voorgelogen, en de meerderheid laat het toe en geloven er ook zeker in.

Lees verder bij de Bron: Nieuws Ontmaskerd

Photo by id cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
30

Rutte: insinuaties MH17 doofpot beneden de gordel

sa ag 061211 armoede

Rutte(armoede bestaat niet) Cijfers, armoede, stijgende werkloosheid