in ,

Rutte en Shell samen in Bilderberg achterkamertje dividenddeal

Handjeklap in een sjiek achterkamertje? Dat kun je wel over laten aan de de VVD en . De dividenddeal is een aardige illustratie en wekte (terecht) veel verontwaardiging op.

Niet in de laatste plaats omdat er overduidelijk andere ‘afspraken’ gelden voor ‘de grote jongens’ dan voor ‘de kleine luyden’. En dat Groningen in navolging van en ook door Shell (in samenwerking met de overheid en Exxon) in de ellende wordt gestort dringt ook langzaam door tot de gemiddelde .

Kortom irritatie genoeg maar ook nogal wat voor de hand liggende vragen; Hoe komen dit soort afspraken tot stand, waar ontmoeten dit soort stakeholders zich zonder enige druk van parlementaire democratie of controlerend journaille?

U raadt het al, op het jaarlijkse netwerk event op niveau, oftewel de conferentie! Let op; deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren….


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Red het referendum, mail nu met 1 click de senaat

Wiebes: 11 procent weigert aangeboden slimme meter