in ,

Rutte houdt in Canada een onzin verhaal over cannabis en zet Nederland alweer voor schut

VVD Rutte keihard liegen e1459327525143

Godbetert ‘onze' premier (premier voor de welgestelden en het grote bedrijfsleven) is in Canada om daar de handelsbelangen nog verder aan te halen.

In Canada is het gebruik van cannabis onlangs vrijgegeven als één van de weinige landen van onze wereld. Precies dat stak Rutte blijkbaar, want als de volleerde leugenaar die hij is, stelde deze onderknuppel voor een gehoor van studenten dat hij ‘vrienden met kinderen heeft‘ die serieuze geestelijke klachten opliepen door het gebruik van cannabis. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het zou toch wel bijzonder toevallig zijn als Rutte in zijn vriendenkring mensen heeft, van wie de kinderen geestelijke schade opliepen door het gebruik van de softdrug cannabis.

De enkele keer dat jongeren problemen hebben door het gebruik van cannabis, was dit ofwel het gevolg van eerdere geestelijke ziekten waarvoor ze ook nog eens medicatie slikten, dan wel door het gebruik van hele sloten alcohol naast het gebruik van cannabis.

De  alcohol richt wel schade aan in de hersenen, bovendien het woord ‘harddrug' toont al aan dat het om een zeer verslavende en gevaarlijke drug gaat, die dagelijks gemiddeld 12 doden eist in ons land, doden door langdurig alcoholgebruik.

Naast de gebruikers die overlijden aan die harddrug (o.a. door kanker), zorgt het gebruik van alcohol ook nog eens voor: -extra verkeersdoden, -het stranden van relaties, -huiselijk geweld en geweld in het uitgaansleven plus de voetballerij, daarnaast veroorzaakt het -een enorme berg materiële schade!! Toch hoor je Rutte daar niet over.

Nee, Rutte vindt het nog steeds normaal dat er reclame mag worden gemaakt voor alcohol.

Terug naar cannabisgebruik: het is zelfs bewezen dat mensen die geblowd hebben beter autorijden dan mensen die dit niet doen. Ondanks dat is de al bezig om wietgebruikers in het verkeer op de bon te slingeren en op de koop toe is de jacht op cannabis zelfs in Den Haag nu één van de hoofdtaken van de politie.

Terwijl het aantal alcoholcontroles drastisch is teruggebracht de laatste 15 jaar.

Voorts worden producten op basis van cannabis ingezet voor een aantal ziekten zoals kanker en kan het zelfs bepaalde ziekten tot stilstand brengen, zoals staar.

Rutte dacht nog slimmer te zijn toen hij zijn gehoor voorhield dat het gebruik van cannabis leidt tot het gebruik van zware harddrugs. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!download

Deze mythe is jaren gelden al uit de wereld geholpen, je reinste kul! Alcohol is wel een echte ‘stepping stone' zoals ze dit in het Engels uitdrukken, echter zoals gezegd: daar hoor je Rutte niet over.

Het door ons eertijds jarenlang gevoerde liberale drugsbeleid, heeft er zelfs voor gezorgd dat wij, in vergelijking met andere landen, veel minder verslaafden aan harddrugs als heroïne hadden.

Destijds waren we nog een voorbeeld voor de wereld.

Kortom Rutte leeft nog in de 60er jaren als het over het gebruik van cannabis gaat, zonder enige kennis zwatelen en dat het gedrukt staat, maar dat laatste is dan ook een specialiteit van deze oplichter.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
social media 1540411239

Over de sociale media, eenzaam zijn maar dan met z’n allen

29972713206 4ebc7778c8 spyware

Spywareleverancier lekt gegevens van klanten en slachtoffers