in

Rutte III laat zich commanderen door terreurentiteit Amerika: ASML mag niet meer leveren aan China

13739923945 6870e4cff9 ASML

Alsof ‘we’ (het westen) al in oorlog zijn met China, heeft Rutte 3, onder druk van de uiterst agressieve Trump administratie, chipmachinemaker ASML verboden nog langer te leveren aan China.

Ofwel de exportvergunning voor ASML naar China is voor onbepaalde tijd ingetrokken (‘opgeschort’ noemt het meer dan belachelijke Rutte 3 kabinet deze door de VS terreurentiteit per order opgelegde exportstop…).

Hoe is het mogelijk dat Nederland zich laat commanderen door een vereniging van staten die met grootschalige terreur dood en verderf zaait over een flink deel van de wereld??? Alsof China daar verantwoordelijk voor is.

Dezelfde VS die meer dan 800 militaire bases heeft over de wereld, waarvan er meer dan 200 in de directe nabijheid van China staan..

Als er één land is waarvoor per direct een exportverbod zou moeten worden ingesteld is dat de VS, het ‘land’ dat alleen deze eeuw al meer dan 2,5 miljoen mensen heeft vermoord, of daar direct verantwoordelijk voor is, e.e.a. in illegale oorlogen en bij standrechtelijke executies met drones (ronduit moord, waarbij meer dan 90% van de slachtoffers niet eens werd verdacht).

Het voorgaande moet bekend zijn bij de geheime diensten AIVD en MIVD en daarmee ook bij de ‘bewindslieden’ van Rutte 3…

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

Photo by Minister-president cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mes steek 1562484160

‘Allah akbar’ roepende moslim die Joodse vrouw in Parijs afslachtte krijgt geen straf: had geblowd, dus ontoerekeningsvatbaar

EU geld

Asielstelsel in Nederland wordt financieel misbruikt: duizenden kansloze asielaanvragen