in

Rutte III laat zich commanderen door terreurentiteit Amerika: ASML mag niet meer leveren aan China

Alsof ‘we’ (het westen) al in oorlog zijn met , heeft 3, onder druk van de uiterst agressieve Trump administratie, chipmachinemaker ASML verboden nog langer te leveren aan China.

Ofwel de exportvergunning voor ASML naar China is voor onbepaalde tijd ingetrokken (‘opgeschort’ noemt het meer dan belachelijke Rutte 3 kabinet deze door de VS terreurentiteit per order opgelegde exportstop…).

Hoe is het mogelijk dat Nederland zich laat commanderen door een vereniging van staten die met grootschalige terreur dood en verderf zaait over een flink deel van de wereld??? Alsof China daar verantwoordelijk voor is.

Dezelfde VS die meer dan 800 militaire bases heeft over de wereld, waarvan er meer dan 200 in de directe nabijheid van China staan..

Als er één land is waarvoor per direct een exportverbod zou moeten worden ingesteld is dat de VS, het ‘land’ dat alleen deze eeuw al meer dan 2,5 miljoen mensen heeft vermoord, of daar direct verantwoordelijk voor is, e.e.a. in illegale oorlogen en bij standrechtelijke executies met drones (ronduit moord, waarbij meer dan 90% van de slachtoffers niet eens werd verdacht).

Het voorgaande moet bekend zijn bij de geheime diensten en MIVD en daarmee ook bij de ‘bewindslieden’ van Rutte 3…

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

Photo by Minister-president


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Flapdrol Nederland
1 jaar geleden

Dat krijg je er van als de EU geen eigen beleid maakt en achter een schoothondje alles doet wat de elite van banken en grote multinationals haar vertelt te doen en nu dus ook blind achter de VS aan loopt. Terwijl de VS zijn financiële positie wil verbeteren geeft het geen pas om vervolgens een toeleverancier in Nederland te verbieden aan China te leveren.
En dan laat NL zich ook nog waardeloze gevechtsvliegtuigen in de maag splitsen. Terwijl Nederland in het verleden complete passagiersvliegtuigen als de F50 en de F100 zelf maakte en nu wat onderstellen mag maken.

Nederland kan zoveel beter !!!! Om te beginnen moeten we uit de EU !!!!

‘Allah akbar’ roepende moslim die Joodse vrouw in Parijs afslachtte krijgt geen straf: had geblowd, dus ontoerekeningsvatbaar

Asielstelsel in Nederland wordt financieel misbruikt: duizenden kansloze asielaanvragen