in , ,

Peiling: Voelt u zich ook EU-burger?

Van alle Nederlanders voelt drie kwart (77 procent) zich burger van de Europese Unie. Ons land zit daarmee in de middenmoot van EU-landen, blijkt uit de Eurobarometer van de Europese Commissie.

Dat is een onderzoek in alle 28 EU-landen, uitgevoerd tussen 7 juni en 1 juli.


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

 • Voelt u zich zoals 77% van Nederland ook EU-burger?

  • Ja
  • Nee
  • Ja, ben erin gerommeld
  • Ja, ben erin getuind

Deze post is gemaakt met onze post plaatser, leuk en gemakkelijk. Maak uw bericht!

Rapporteren

20 Comments

Laat een reactie achter
 1. Hoe kan iemand zich burger van iets voelen wat er niet voor de eigen burger is en wat een regelrechte, criminele dictatuur is

 2. LOL, de EU enquêteert enkel onder door de staatsomroepen voorgeselecteerde groepen, precies die domme kudde die dag in dag uit NOS kijken en dus al jaren dagelijks de boodschap krijgen dat de EU geweldig en onmisbaar is. De vragen zijn bovendien zo sturend dat elk antwoord positief is. Die groep is dus zon 25% van de bevolking en daar zelfs nog maar 75% van. Als je iedereen en open zou bevragen krijg je uiteraard een heel ander beeld. Dit is typerend voor de gesloten misleidende en hiermee fascistische kliek die de EU is. Ben jij gevraagd, ben ik gevraagd???

 3. De EU is een constructie bedacht en doorgedramd door de Elite, alles puur uit winstbejag met als bonus een grabbelton vol goedkoop personeel uit het zuid oosten die hier de lonen drukken terwijl wij met extreme prijsverhogingen te maken hebben sinds de invoer van de EUR!!

 4. Dat crimineel boeven nest van de Eu, heeft men daar ooit iets positiefs over gehoord, je spuwt er gal en lever van, pensioenen hebben ze gejat, de burger hun verdiende loon hebben ze gejat, brengen heel Europa in gevaar met hun geknuffel van economische vluchtelingen., nog iemand die kan aanvullen, mag hoor.

 5. de eu is niets alleen een stelltje graiers, dus nee ik voel niets voor de EU ik wou dat dit nooit was opgericht door een stel idioten

 6. De EU kan mij gestolen worden. Hier zijn ze Democratie aan het kapot maken. Terwijl ze in landen waar ze niks te maken hebben de Democratie aan het promoten zijn. Landen die Nooit van Democratie hebben gehoord. Laat de EU daar maar naar toe gaan is het probleem EU zo opgelost.

 7. Officiële mededeling: Brussel of dan wel UESSR heeft medegedeeld dat de vlag wordt vervangen door een condoom.
  Dit omdat het meer weergeeft waar de Europese politiek voor staat.
  Een condoom staat inflatie toe, stopt productie, vernietigd de volgende generatie, voorkomt een hoop gelul en…
  geeft u een gevoel van veiligheid terwijl u in feite genaaid wordt.

 8. Wij (=de Nederlanders), onze ouders en voorouders hebben Nederland gemaakt tot een voor iedereen redelijk
  rechtvaardig en welvarend land. Nu wordt alles wat opgebouwd is verkwanseld door een stelletje leeghoofden à la Rutte, e.a. en dat zeker niet ten voordele van u en mij. Helaas blijft een grootschalige reactie vooralsnog uit. Macron, Schulz en consorten lachen zich kapot over de naïviteit van de Nederlanders.

 9. EU-Burger…??? Ik ben inwoner van Nederland, dat op slinkse wijze volkomen naar de kloten wordt geholpen door incapabele, chantabele en volslagen onbetrouwbare politici….

 10. Nederland maakt deel uit van Europa als continent. ik ben en voel mij Nederlander en tegelijkertijd ben ik Europeaan. Maar ik ben zeker geen EU-burger!!
  Europeanen worden gedwongen om de eigen nationaliteit op te geven en op te gaan in een misdadig opgezet project dat Europese Unie heet met een identiteitsloze massa als slaven; dat zijn de EU-burgers, die onze regeerders voor ogen hebben met ons.
  Gehoorzaam en gedwee volgend en monddood gemaakt vanwege het verlies van alle verworven vrijheden.

 11. Wat een negativiteit! De Europese burger heeft via hun parlement en mas voor dit systeem gekozen. Nu klaagt men steen en been vanwege de genomen besluiten die vooraf zijn afgesproken dat die op een hoger niveau, Europees niveau vanuit Brussel, zullen worden genomen. De mensen die zo klagen zouden wellicht ook gestemd kunnen hebben op die machtsstructuren die en dit offreert. In elk systeem heb je positieve kanten en negatieve kanten. Maak ze op voor jezelf, weeg af en blijf of vertrek. Maar mensen, mensen, houd er alsjeblieft mee op oeverloos te klagen en het gehele land in een negatieve spiraal in te zuigen. Denk misschien voortaan beter na wie jij je stem geeft. Met enige visie begin je de graanschuur te vullen als je naar redelijk inzicht kunt inschatten dat er een strenge winter op komst is. Voor de katholieken/ christenen onder ons, een mooie toegift van de parabel over de vestaalse maagden…

  Veel denkvermogen, acceptatie en zegeningen toegewenst!

 12. De EU is een dictatoriaal, geldvretend monster. Dat zich met allerlei onbenullige wetten bezig houdt om de bevolking te ergeren, want ze worden toch niet verkozen. WEG MET DE EU EN DE EURO!!!!

Iedereen heeft er iets over te zeggen, jij ook?

Hilarische propaganda: 77% van Nederlanders voelt zich EU-burger

De armoe: Nederland kan helemaal geen fregat sturen naar Iran