in , ,

Peiling: Voelt u zich ook EU-burger?

Van alle Nederlanders voelt drie kwart (77 procent) zich burger van de Europese Unie. Ons land zit daarmee in de middenmoot van EU-landen, blijkt uit de Eurobarometer van de Europese Commissie.

Dat is een onderzoek in alle 28 EU-landen, uitgevoerd tussen 7 juni en 1 juli.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

 • Voelt u zich zoals 77% van Nederland ook EU-burger?

  • Ja
  • Nee
  • Ja, ben erin gerommeld
  • Ja, ben erin getuind

Deze post is gemaakt met onze post plaatser, leuk en gemakkelijk. Maak uw bericht!

Rapporteren

107 Comments

Laat een reactie achter
 1. Hoe kan iemand zich burger van iets voelen wat er niet voor de eigen burger is en wat een regelrechte, criminele dictatuur is

 2. LOL, de EU enquêteert enkel onder door de staatsomroepen voorgeselecteerde groepen, precies die domme kudde die dag in dag uit NOS kijken en dus al jaren dagelijks de boodschap krijgen dat de EU geweldig en onmisbaar is. De vragen zijn bovendien zo sturend dat elk antwoord positief is. Die groep is dus zon 25% van de bevolking en daar zelfs nog maar 75% van. Als je iedereen en open zou bevragen krijg je uiteraard een heel ander beeld. Dit is typerend voor de gesloten misleidende en hiermee fascistische kliek die de EU is. Ben jij gevraagd, ben ik gevraagd???

 3. De EU is een constructie bedacht en doorgedramd door de Elite, alles puur uit winstbejag met als bonus een grabbelton vol goedkoop personeel uit het zuid oosten die hier de lonen drukken terwijl wij met extreme prijsverhogingen te maken hebben sinds de invoer van de EUR!!

 4. Dat crimineel boeven nest van de Eu, heeft men daar ooit iets positiefs over gehoord, je spuwt er gal en lever van, pensioenen hebben ze gejat, de burger hun verdiende loon hebben ze gejat, brengen heel Europa in gevaar met hun geknuffel van economische vluchtelingen., nog iemand die kan aanvullen, mag hoor.

 5. de eu is niets alleen een stelltje graiers, dus nee ik voel niets voor de EU ik wou dat dit nooit was opgericht door een stel idioten

 6. De EU kan mij gestolen worden. Hier zijn ze Democratie aan het kapot maken. Terwijl ze in landen waar ze niks te maken hebben de Democratie aan het promoten zijn. Landen die Nooit van Democratie hebben gehoord. Laat de EU daar maar naar toe gaan is het probleem EU zo opgelost.

 7. Officiële mededeling: Brussel of dan wel UESSR heeft medegedeeld dat de vlag wordt vervangen door een condoom.
  Dit omdat het meer weergeeft waar de Europese politiek voor staat.
  Een condoom staat inflatie toe, stopt productie, vernietigd de volgende generatie, voorkomt een hoop gelul en…
  geeft u een gevoel van veiligheid terwijl u in feite genaaid wordt.

 8. Wij (=de Nederlanders), onze ouders en voorouders hebben Nederland gemaakt tot een voor iedereen redelijk
  rechtvaardig en welvarend land. Nu wordt alles wat opgebouwd is verkwanseld door een stelletje leeghoofden à la Rutte, e.a. en dat zeker niet ten voordele van u en mij. Helaas blijft een grootschalige reactie vooralsnog uit. Macron, Schulz en consorten lachen zich kapot over de naïviteit van de Nederlanders.

  • Vergeet de rol van het Vaticaan niet !! De juzuiet Franciscus wil een socialistische wereld regering en een wereld religie !!! Ga maar eens ,, spitten ,, op Yu tube gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2020

 9. EU-Burger…??? Ik ben inwoner van Nederland, dat op slinkse wijze volkomen naar de kloten wordt geholpen door incapabele, chantabele en volslagen onbetrouwbare politici….

 10. Nederland maakt deel uit van Europa als continent. ik ben en voel mij Nederlander en tegelijkertijd ben ik Europeaan. Maar ik ben zeker geen EU-burger!!
  Europeanen worden gedwongen om de eigen nationaliteit op te geven en op te gaan in een misdadig opgezet project dat Europese Unie heet met een identiteitsloze massa als slaven; dat zijn de EU-burgers, die onze regeerders voor ogen hebben met ons.
  Gehoorzaam en gedwee volgend en monddood gemaakt vanwege het verlies van alle verworven vrijheden.

 11. Wat een negativiteit! De Europese burger heeft via hun parlement en mas voor dit systeem gekozen. Nu klaagt men steen en been vanwege de genomen besluiten die vooraf zijn afgesproken dat die op een hoger niveau, Europees niveau vanuit Brussel, zullen worden genomen. De mensen die zo klagen zouden wellicht ook gestemd kunnen hebben op die machtsstructuren die en dit offreert. In elk systeem heb je positieve kanten en negatieve kanten. Maak ze op voor jezelf, weeg af en blijf of vertrek. Maar mensen, mensen, houd er alsjeblieft mee op oeverloos te klagen en het gehele land in een negatieve spiraal in te zuigen. Denk misschien voortaan beter na wie jij je stem geeft. Met enige visie begin je de graanschuur te vullen als je naar redelijk inzicht kunt inschatten dat er een strenge winter op komst is. Voor de katholieken/ christenen onder ons, een mooie toegift van de parabel over de vestaalse maagden…

  Veel denkvermogen, acceptatie en zegeningen toegewenst!

  • Ik denk dat jij bent vergeten, dat het grootste deel van de Nederlanders hier tegen heeft gestemd, maar crimineel den Haag heeft het ons toch door de strot geduwd.

   • Wilma , je hebt gelijk in 2005 heeft 62% van de Nederlandse bevolking tegen dit gedrocht gestemd doch Bakellende heeft toch zijn politiek correcte domheid laten zegenvieren net zoals gekke henkie pinokkio dat ook doet !
    Dat schorem heeft maling aan eigen bevolking.

 12. De EU is een dictatoriaal, geldvretend monster. Dat zich met allerlei onbenullige wetten bezig houdt om de bevolking te ergeren, want ze worden toch niet verkozen. WEG MET DE EU EN DE EURO!!!!

 13. Ik ben nederlander ik heb niks met de eu een hele dikke vinger voor Brussel en tevens voor de heren criminelen van de Nederlandse politieke de nsb

 14. De Europese burgers hebben nooit voor de EU gestemd en de NL overheid is nooit eerlijk geweest over wat het uiteindelijk doel van de EU was. Heel sluw werd begonnen met wat normaal het sluitstuk had moeten zijn: namelijk de gemeenschappelijke munt. Het is niet minder dan crimineel dat hiermee werd begonnen en nog meer crimineel dat een de koersverhouding met de eigen munt werd gefixeerd met ook nog eens het principe dat de EU landen financieel verantwoordelijk werden voor elkaars schulden. Dus gaan Spanje en Italie onderuit dan betalen de overige EU landen mee. Het is schandalig hoe de NL overheid de belangen van haar burgers in de waagschaal heeft gesteld. Dit had nooit gemogen en het is jammer dat de verantwoordelijke politici nooit zijn vervolgd voor dit landverraad.
  Vervolgens zie je dat jaar in jaar uit via slinkse salamipolitiek steeds meer bevoegdheden naar Brussel worden gedelegeerd. Ook hier: zonder enige volksraadpleging terwijl referenda over de EU grondwet door de NL regering ter zijde werd geschoven en Balkenende in Lissabon tekende.
  Inmiddels worden pogingen ondernomen om landen hun soevereiniteit te laten inleveren. Hier is bij het opzetten van de EU door de “schoften achter de schermen” nooit over gesproken.
  Het EU parlement is een farce en een show voor de bühne: de werkelijke macht in de EU zijn de banken en multinationals.

  Het kan niet anders dan dat de EU op zeker moment uit elkaar valt met zoveel leugens en diefstal.
  En op die dag gaat bij mij de vlag uit !!!

 15. Wij zijn alleen goed voor de euro’s, die via Brussel geïncasseerd worden hier in de BVNL,
  Opheffen deze geld vretende verdienfabriek, zo snel mogelijk.
  Nee de EU is de grootste vijand van Europa!

 16. Waar draait het om, zoals altijd om macht en heel veel geld, Ons pensioen geld is al lang vergeven aan de EU,
  Dat was ook altijd de bedoeling , en wij maar werken , en belasting betalen, Tijd voor een Nederlandse lente ??

 17. EU, een Bilderberg-agendapuntje, en onderdeel van agenda 2030 met dank aan de gestoorde satanistische elite……Met het betaalde staatsnieuws worden wij van de waarheid gehouden en vele leugens voorgeschoteld. En met gebruik van 5G gaat het nog sneller naar de klote. Het is om te janken….Het gaat inderdaad om macht en geld, de hebzucht!!!

 18. Ik heb altijd van mijn vaderland gehouden, tot de eu ons VERPLICHTE om die zogezegde vluchtelingen, die notiare gelukzoekers,onderdak MET VOORRANG te moeten toekennen, en ons de zeer brave burgers zomaar in de kou laten staan, niet alleen huisvesting, er is meer op te noemen, nee ik vool mij eerder een eu vraakzuchtig persoon tegen deze onverkozen elite, dus nee voel mij GEEN eu burger meer.

 19. De EU is een N**i kliek, daar wil je niet bij horen,geen enkele burger!
  Burgers horen vrij te zijn, geen gevangenen van een dictoriale kolere zooi!
  Ik ben en blijf Nederlander! EU..F.U!

 20. De EU is een Dictatoriale Graaiende Maffia clan .merkel ,Macron,Rutte,Junker,Verhofstad en al die linkse n**i,s hebben allemaal Bloed aan hun handen.Wij hebben nooit om die EU gevraagd en zullen ons ook NOOIT EU burger voelen, laat staan uitspreken dat we EU burgers zijn.Die gene dit dit allemaal opgezet hebben daar voor hoop ik dat ze allemaal een HELE pijnlijke dood gaan krijgen, ik noem Zalm die ons die euro door de strot duwde, Beatrix die geheime Bilderberg conferenties bezoekt en haar volk verraden heeft aan de islam en aan de EU.zo kan ik er nog tientallen noemen .Die EU is niks meer dan een Dictatuur FUCK DE EU!!!!!

 21. Politici horen volksvertegenwoordigers te zijn maar wij zijn gedegradeerd tot gebruiksvoorwerpen, zsm eruit en deze leden persoonlijk aanspraak stellen voor geleden en nog te lijden schade

 22. Ik begreep in 1974 dat de politiek bestond uit leugenaars. Socialist Joop den Uyl was daarin de grootmeester. Zijn trucjes om stemmen te winnen worden tot op de dag van vandaag keurig herhaald en, met succes. Emigreren was de beste oplossing daar ik mijn vertrouwen in de toekomst van ons mooie Nederland reeds had verloren …

 23. Ik haat Europa door de wil die men oplegt aan t volk
  De schijn van democratisch Brussel
  Het verschil in cultuur, geloof, traditie, taal , geschiedenis zal mij nooit een Europees gevoel geven

  Nimmer

  De onwetende ja knikkende jeugd zal wel een keer bijdraaien als t reeds te laat is.

 24. Oud filmpje maar hedendaagse 2x zo erg

  Bij zeer complexe vraagstukken horen vaak simpele and woorden. Dit komt omdat de vraagstuk eigenlijk altijd makkelijk. Maar et woord altijd moelijk uit de variabelen. Moelijk gemaakt. Zo werkt propaganda. Zo als ik het zie. Is er in de wereld en vooral in Nederland maar 1 acuut probleem. “het echte probleem is het lobby systeem! Nul democratie. Zogenaamd legaal maar het is gewoon omkoping. En dus per definitie corrupt.”

 25. De eu is een niets zeggende geld verslindende organisatie ter verrijking van die geen die er werken kortom graaiers ze hebben niets op met de bevolking. HOE ZIJN WE HIER BOOIT MET ZIJN ALLEEN INGETRAPT!!!

 26. Zolang er in elk land die lid is van de europeese gemeenschap andere regels gelden op alle gebieden is er nooit een europa.
  In een referendum ooit heb ik tegen gestemd en dat blijf ik altijd doen.
  Ik laat me over de rest maar niet uit want anders staat de politie weer voor mijn deur.

 27. IK ben een Nederlandse burger en niemands onderdaan, en zeker njet van die verschrikkelijke eu met zijn “regels”en geldzucht, weg ermee…..

 28. NEXIT, weg van die ongekozen zakkenvullers, het begin van de dictatuur is er al, allemaal regeltjes waar we niet voor gekozen hebben, de waanzin van de Co 2, en de stikstof, waar Nederland de wereld van moet redden. Dit zijn gecreerde problemen om de aandacht af te leiden van de werkelijke problemen. We worden opgezadeld met hoge kosten, voor de Nederlanders zijn er geen betaalbare huizen meer, alleen voor de gelukzoekers gaat het nog goed. Nederlanders naar daklozen opvang en naar de voedselbank. Rente wordt kunstmatig laag gehouden, waardoor er straks gekort moet worden op pensioenen die door de werknemers, jarenlang zijn opgebouwd, terwijl de EU pesioen verhoogd van de zakkenvullers met een dekking van 37%. De miljarden die in de pensioenpot zitten, wil de EU ten koste van de deelnemers graag opeisen.

 29. Ik voel me geen nederlander. Dat moet ook niet want die zogenaamd koningin maxima zei het al, de nederlander bestaat niet. Een pvdakopstuk, wiens naam ik maar niet wil onthouden, zei het jaren geleden al, nederland is niet van de nederlanders, nederland is van iedereen. Dus voel ik mij statenloos, ondanks een nederlands paspoort. Met dat paspoort ben ik ik nergens in de westerse wereld welkom., behalve misschien in die eu.landen waar ze denken nog iets uit mij te kunnen trekken. Resultaat is dat ik mij op geen enkele manier meer voor dit land in zal zetten, ook niet voor het volk,die mogen het ook zelf uitzoeken want met zn allen slaan we nog geen deuk in een pakje boter. We hebben de regering die we verdienen. Een regering van zakkenvullers en leugenaars die al weer op weg zijn naar het volgende baantje binnen de staatsruif. Mijn grootste voorbeeld is de heer frans timmermans, een sprekend voorbeeld hoe je door ellebogenwerk en andere smerigheden, een topfunctie binnen de eU kan krijgen maar ja hij is van de pvda. Ook vvd.ers en christenen kunnen er wat van. In de 2e kamer stemmen ze tegen het terug halen van iswijven met hun gebroed en in het eu.parlement stemmen diezelfde partrijen voor. Wie bedondert wie?

 30. Met zoveel boze reacties kan het niet zo lang meer duren dat de EU zal moeten worden gestopt omdat de burgers zich verraden en bestolen voelen.
  Praat er over met familie en vrienden zodat de groep anti-EU snel groter wordt.
  De wereld is van de mensen en niet van de banken en multinationals die de aarde willen opereren als een slavenplaneet.

 31. Ja, ook mij hebben ze belazerd. Samenwerking met andere Europese landen was en is best een goed idee, maar gedurende het proces, is de leiding van de unie in CRIMINELE HANDEN gekomen die de deelnemende landen leegstelen en islamiseren. De huidige E.U. is een monster, vergelijkbaar met de Sovjet-Unie.

  Voor ons is NEXIT de laatste theoretische oplossing die overgebleven is, maar gezien het feit dat we er zo diep in zitten, waarschijnlijk niet meer haalbaar. Het zal niet goed aflopen met ons….

 32. Inderdaad, de EU leiding verkoopt ons zaait armoede en vergelijkt ons met arme landen die niet tot de EU behoren , zij vullen hun zakken massaal ,verhogen hun inkomens verschrikkelijk HOOG en misprijzen
  Hun eigen mensen door steeds maar nieuwe lasten ten laste van de laagste rangen te leggen en de pensioenen laag te houden, dit is misdadig geen EU zo waren de akkoorden niet bij aanvang van de EU .De kiezer wordt dagelijks bedot.

 33. Het zal mij wel ontgaan zijn maar is liegen sedert jaren een vak op school? Dat men niets leert over het leven met onze roverheid in deze despotenstaat-rekenen-onze cultuur-normen&waarden is al lang duidelijk,zie de wildgroei van managers met nul kennis. Hoe krijg je een land op de rand van de afgrond? Het leven onbetaalbaar? Denk eens aan tweeverdieners met laag inkomen die hun lasten misschien net kunnen betalen, zetten we de subsidiekraan verder open, of gaat de roverheid de tering naar de nering zetten ipv luchtfietsen op onze kosten.

 34. Als Europa nu 1 was met alle landen, zoals loon, zw, pensioen dan word het anders. Voel me nu buitenlander in eigen land en genaaid door de regering .

 35. Dat die schurftige EU.S.S.R. Dictatuur ferm onze kloten moge kussen, FOERT ! De Macht dient TERUG naar de Natiestaten overgeheveld , dat heet basisDEMOCRATIE ! Ontmantel mee electoraal dat EU.S.S.R. dictatoriaal, vort Onding !

 36. Voor mij kan héél deze EU-Dictatuur de pot op. Liever dan een buitenlander te worden in mijn eigen land ga ik
  hier vertrekken en echt een buitenlander zijn in een ander land. Regering is tegen zijn eigen bevolking, de wet is tegen zijn eigen bevolking, en de eigen bevolking is te lam om er iets te willen tegen doen. Ga in pensioen en kan hier zelfs niet meer leven … te kostelijk geworden om te huren en te leven.

 37. De EU is een wanproduct…grijpt de macht….is totalitair en duldt geen tegenspraak…De EU is het derde rijk! En we weten wat dat kan veroorzaken.

 38. Ik ben Nederlander.
  Daarnaast ben ik Limburger.
  En als kers op de taart, ik ben MAASTRICHTENAAR.
  En de EU kan voor mij de pot op, het liefst meteen uittreden, en dit klote kabinet een goede schop onder hun hol geven.
  Het zijn gewoon maffia praktijken daar bij de EU in Brussel en in Den Haag.
  🤬🤬🤬

 39. Laten er eindelijk een einde gaan komen aan deze gruwelijke verdoken dictatuur. Word steeds erger en we discussiëren enkel via sociaal media en op het werk k, vrienden etc..!Laten we landelijk alles plat leggen zoals de 46 dagen in parijs waar de metro plat lag .Wij gezamenlijk actie gaan voeren en gaan staan wat de burger wil we worden niet meer gehoord .Ik geloof niet dat de verkiezingen democratisch lopen in de EU.

 40. Resetten de hele boel , locale producten kopen , lokaal geld en meer vakantie in eigen land , vooral nu de virussen over de hele wereld vliegen .

 41. De eu is tegen de eu burgers en voor de buitenlanders, vooral die van de islamitische landen. Daardoor is er nu 1 grote ellende in Europa , woningnood, criminaliteit,geweld,discriminatie tegen blanke mensen, Nederland moet uit de eu zo snel mogelijk het is genoeg geweest😡👎🏻

 42. De EU is een make-over van de USSR, maar dan ( voorlopig ) zonder Gulags. Afschaffen, die handel. Het is een bende schaamteloze dictatoriale poenscheppers zonder enige toegevcoegde waarde, integendeel.

 43. Uit de EU, zo snel mogelijk!!! Dan kunnen we zelf bepalen waar we ons geld aan uitgeven…. Griekenland en Italië zoeken t maar lekker zelf uit…

 44. Zolang het een vriendjes bolwerk is en echt geen democratisch gekozen instituut zal het nooit mijn ding worden. Het verschil tussen 40 45 en nu is dat zij zich via politiek gekonkel de macht hebben kunnen pakken ipv wapens. Het effect is hetzelfde.

 45. beste is uit de eu word alles goedkooper . net de gulden ik heb nooit wat gemerkt ik voordeel had aan europa maar wel verboden dat mag niet en dat . waarom ze willen wij niet uit eu om dat de rijken veel geld er in hebben zitten en geen eu al dat geld weg is

 46. EU is erop uit het mooie, goede Europa en de Europeanen te vernietigen. Eén van de vele manieren om dat te bereiken is de grenzen te openen voor onze vijanden. En om het proces nog te versnellen propageert de VN = EU rasvermenging. Hitler vermoordde de J***n en anderen, maar Merkel, gesteund door de VN = EU, vernietigt haar eigen volk en is dus nog een paar graden erger dan Hitler. EU commissarissen hoeven geen verantwoording af te leggen en VN functionarissen zijn onschendbaar, ze kunnen dus ongestraft hun misdaden tegen de eigen bevolking uitvoeren. Omdat het gewetenloze satanisten zijn zal zelfs hun geweten bijna onhoorbaar zijn geworden.

 47. Omdat ik in Hongarije woon en ingeschreven sta, maar mijn pensioen en AOW uit Nederland komen, maak ik optimaal gebruik van mijn Europese verdragsrechten en plichten. Ik kan natuurlijk wel doen als de meeste andere teleurgestelde reageerders, maar mijn rechten zijn voor mij zoveel meer dan plichten en lage kosten. Als de mensen wat dieper naar hun voordelen zoeken, zullen ze ook wat minder klagen.Tja je moet er soms voor verkassen.

 48. Wat Jan Peter Balkenende en Mark Rutte betreft heb ik altijd dezelfde vraag egsteld, ook aan CDAérs en VVD’ers. Je hebt een vriend, die jou beliegt, bedriegt, vriijwel geen enkele belofte, toezegging of afspraak nakomt, met alle uitvluchten en excuses die je bedenken kunt. Op geen enkele manier kun je helder en betrouwbaar praten want hij heeft altijd antwoord of een escape.

  Niettemin laat hij wel jou en de jouwen de schade van incompetentie en impotentie afgedwongen betalen, en vind zichzelf dan ook nog eens een hele vent. De vraag is heel eenvoudig; Wat doe jij met zo iemand?

 49. Wij zijn beter af zonder de EU. Is alleen maar kosten verhogend. Doe net als Engeland. Weg met de EU. Mooie dames en heren in dure pakken en in grote moderne gebouwen kosten heel veel geld. En de wetgeving worden ook niet gelijk getrokken waardoor in de EU landen steeds meer van die duren mensen rond lopen.

 50. Ja ik vind er zeker wat van. Er is aan mij niets gevraagd, ik was/ben altijd al anti EU.
  Ik haat grote logge machten, die mensen alleen maar belazeren. Die nooit genoeg geld binnen halen, het moet altijd meer, en meer. De landen die anti zijn bedreigen, zeggen dat het je anders duur komt te staan. Die nu azen op onze pensioenen, waar we ruim 45 jaar hard voor hebben gewerkt. En dat alles onder F. Timmermans en Guy Verhofstad. Van deze twee zeer dominante mannen ( ik hou het netjes) krijg ik de rillingen. De leugens en de haat richting Engeland, omdat die er uit wilde. Nu wilde Nederland er eigenlijk niet in, maar er werd niet naar geluisterd.

 51. De EU bestast voor mij uit verhuizende zakkenvullers die proberen zoveel mogelijk geld uit de inwoners vd lidststaten te persen.
  Totaal nutteloos log niet ter zaken doend misbaksel

 52. Hoezo 1 Europa (EU)? Hoe is het dan mogelijk dat er grote verschillen zijn in prijzen, pensioendata, zorgverzekering etc. etc . Het is 1 EU als wij weer moeten afdragen aan Brussel. En die pathalogische leugenaar en manipulator van een MP is altijd de 1e die dan de “braafste” jongen van de klas ober onze rug. 🤢🤮😡🤬

 53. Ook met deze cijfers worden wij weer genaaid zo als je ziet dit doen ze met opzet om te proberen de mensen te beïnvloeden 🤬 het wordt tijd dat hier een einde aan komt

 54. Voelt u zich zoals 77% van Nederland ook EU-burger?
  92% of te wel 3.85k stemmen op nee dus jullie liegen de boel voor
  smeerlappen bah nee niemand moet die overgeile EU
  Wij willen een Nexit en UIT DE EU

 55. We zijn er inderdaad ingetuind Voel me wel een Europeaan maar geen EU-burger. Althans niet van deze vermaledijde EU die dictatoriale communistische trekken vertoont

 56. Ik voel me 100% Europeaan, heb zowel commerciële verantwoordelijkheid gehad voor Europa en in diverse Europese landen gewerkt. Ik heb me sufgereisd van Lapland tot Griekenland en van de UK tot Roemenië. Ik hou van de verschillende culturen en vind de steden prachtig en elke bevolking op een geheel eigen wijze uniek. Niet voor niets zeiden we vroeger Heaven is where the Germans organize, the French Coock and the Italians make love…Hell is Where the Italians organize, The french make love and the Germans coock, of zoiets, in ieder geval ging het om de veelzijdigheid en de schoonheid van de verschillen in Europa. Europa blijft mooi door de verschillen te koesteren en er niet één deels geïmporteerde bevolking van te maken. Europa ja! Samenwerking op vrijwillige basis in Europa: JA!! EU in de huidige vorm, Nee!!!

 57. ik voel me Nederlander, divers voordat het een excuus woord werd, European voor zover dat iets is. Ik ben dus geen onderdeel van het conglomeraat in Brussel, Luxemburg en Straasburg dus voel ik me ook niet zo………

 58. De EU is opgericht om de Europese mens te doen verdwijnen en terwijl dat gebeurd, wordt de middenstand uitgeroeid en iedere cent uit onze portemonnee geklopt.
  De EU is opgericht door de illuminatie voor de illuminatie ( die ondanks de naam voor duistere krachten staat) en haar corporaties, het was nooit bedoeld voor de burger maar we hebben het laten gebeuren, zoals zoveel andere dingen, als je hen verwijt dat ze een kwaadaardig gezwel zijn, loop daarna naar de spiegel en wat ben jij dan… een onverschillige domme klootzak.
  In ieder geval iets in die geest, ook slachtoffers hebben ergens in de gang naar hun slachtofferdom iets er aan kunnen doen.
  Alleen maar in al je vrije tijd voor je schermpje zitten of gamen, zal de wereld geen zier beter maken.Ik zie baby’s in de wieg die desperaat proberen de aandacht van hun continu textende moeder te krijgen, er is weinig over van liefde en aandacht voor mekaar.
  Ja mekaar wat empathische symbolen toesturen is nog altijd een zwakke vervanger van echte emoties en een arm om je heen, mensen ervaren dat vaak niet vooral jongeren die denken allen in emoticons that’s not the real thing… daarom voelt tegenwoordig 75% van de mensheid zich verdomde eenzaam zelfs in relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hilarische propaganda: 77% van Nederlanders voelt zich EU-burger

De armoe: Nederland kan helemaal geen fregat sturen naar Iran