in ,

‘staatsbedrijf’ NS stopt eindelijk met belastingontduiking via Ierland

15337797061 60fc53ab40 Nederlandse spoorwegen

In 2012 liep de schatkist 21 miljoen mis. Waarom? Omdat de NS belasting ontdook door hun investeringsmaatschappij in de grote aankopen te laten doen. Dat is raar, want de Nederlandse Staat is de enige ekte ekte aandeelhouder van de NS. Vandaag laat Dijsselbloem de weten dat deze fiscale AnneFrankerij stop zal worden gezet.

Dit naar aanleiding van een artikel in NRC Sesamstraat deze ochtend, waarin gesteld werd dat de NS nog steeds belastingontwijkende zaken deed via de Ierse route. Wij van GeenStijl strepen hoofdschuddend onze eerste correct voorspelde NS-headline weg.

In februari lieten wij weten welke headlines omtrent de NS u dit jaar gaat zien en eentje daarvan was: NS BETAALT NAUWELIJKS BELASTING IN . Dit gebaseerd op een topic van GeenStijl uit 2012 (TWEEDUIZENDTWAALF), met de kop: Raar. NS ontduikt belasting via Ierland.

Lees verder via GeenStijl

Photo by Imaginary Museum Projects: News Tableaus cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8102458704 7447fd3fc5 pedo

Kamer wil meer weten van mogelijk justitiële pedofilie-schandaal

3790886168 b414ca94fe fail

ICT-faalcommissie met zelffalende Ton Elias overspoeld met complimenten