in , , , ,

Tegenlicht onthult de waarheid over Europa en de euro

degriekzegtnee

(pa) maakt Zuid- economisch en maatschappelijk kapot
In een voortreffelijke uitzending van Tegenlicht werd uit de doeken gedaan wat u al vijf jaar weet: het Europese project is mislukt.

Politiek KapitaalDat weet de Brusselse elite ook, maar het gezichtsverlies is onacceptabel dus blijft met als lemmingen doorrennen richting de federale afgrond. Grotendeels ten koste van Zuid Europa en uw portemonnee. Aldus de VPRO!

Met name het kernprobleem van de muntunie werd benadrukt, zoals ik u al twee jaar geleden uitgelegd heb in dit verhelderende blog

Word zoals wij 300

Het lijkt haast alsof de makers het ook gelezen hebben.

Ook heb ik hier al in 2011 uitgelegd dat de Matheo Solution de enige optie is om een Europese markt over te houden met één munt, zonder de deelnemers kapot te maken.  De problematiek werd wel uitgelegd in Tegenlicht, helaas werd de oplossing niet vermeld. Vreemd genoeg is er nog steeds weerstand tegen, zelfs van op zich deskundige mensen. Maar vroeger of later zal hij ingevoerd worden, of klapt heel Europa uit elkaar, een andere optie is er niet, dat verzeker ik u.

Varoufakis 1 cr 240

De Duitse experts zijn in Tegenlicht kraakhelder en laten geen spaan heel van de huidige door Brussel gevoerde politiek. Je broek zakt af als je de verhalen hoort. De zogenaamde redding van (niet dus), en de werkwijze van de Troika. Ook leuk om Varoufakis uit de school te horen klappen over . En om hem mijn blog uit 2015 (ter ere van zijn aftreden!) te horen bevestigen!

Banken 300

 

Zowel de Duitse expert Wolfgang Streeck als mijn held Yannis Varoufakis zijn zeer overtuigend en openen (voor zover nog nodig) uw ogen!

Kortom : rode oortjes TV en uitstekend werk van de VPRO.

Lees verder via de Bron: Climategate.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eb34b20c2ef01c3e81584d04ee44408be273e4d41eb5144790f9 640 landbouw

Er ligt een gifdeken over Nederland – Neonicotinoïden gevaarlijker dan gedacht

via http://blog.zorgkiezer.nl/zorgverzekeringen/infographic-welke-zorgverzekeraars-horen-bij-elkaar/

Ohboy: „Einde demping zorgpremie in zicht”, dat wordt wéér méér betalen