in

The Hunger Games in het echt: Australische staat Victoria is de pilot voor de New World Order 

Het is bijna niet voor te stellen dat men er in Australië in is geslaagd om van een stad als Melbourne een groot concentratiekamp te maken.

Het is nu al een hel, maar de vooruitzichten zijn nog veel erger, want het ziet ernaar uit dat “de noodtoestand” zal worden verlengd.

Het gebeurt misschien aan de andere kant van de wereld, maar het laat ons in real life en glashelder zien wat de plannen zijn voor de machthebbers achter de schermen.

De werkelijke reden voor de neppandemie is het weghalen van de laatste vrijheden bij mensen, een overheid die 24/7 controle over haar burgers uitvoert en door middel van wat men noemt de Great Reset, de New World Order te installeren.

Al jaren schrijven wij om te kijken naar de filmserie The Hunger Games, omdat dit een inkijk geeft in hoe men onze toekomst eruit wil doen zien.

De Australische staat Victoria fungeert nu al alsof het één van de Districten is in The Hunger Games. Het geheel is hermetisch afgesloten van de buitenwereld en in het kamp zelf is het dagelijkse leven, voor zover nog aanwezig, een verschrikking. Het soort leven dat door inwoners wordt omschreven als hel.

En om het nog vele malen erger te maken is de premier van de staat, Daniël Andrews, druk bezig om de bestaande noodtoestand te verlengen. De senaat heeft de verlenging van zes maanden al goedgekeurd en naar verwachting zal het parlement volgen.

Wat die noodtoestand onder andere doet, kan je hierna zien:

Wanneer de politie in Victoria iemand verdenkt van een misdrijf of het vermoeden heeft dat iemand op het punt staat een misdrijf te begaan, dan mogen ze vragen om je naam en adres. Wij hebben nergens kunnen vinden dat mensen zich dan ook moeten kunnen identificeren zoals bij ons.

Can police ask ID Victoria?

The police do not have the right to demand your name or address without a reason. Generally, a police officer can only ask you to give your name and address if they believe you: have committed an offence. are about to commit an offence.

Kijk nu naar de volgende video:

Onder de regels van de noodtoestand kan de politie klaarblijkelijk doen wat ze willen en zijn burgers alle normale rechten kwijt.

Kijk en huiver bij de volgende video waar een vrouw door de politie uit de auto wordt gesleurd en behandeld alsof ze Osama Bin Laden is.

Of wat te denken van de ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Help to stop the NWO criminals
5 maanden geleden

Dit conflict is heel snel op te lossen als de wereld massaal reageert. De vraag is alleen of dat gebeurt.

Of blijft de westerse wereld stil zitten en toekijken ? Het is immers nog ver weg. En dan wachten tot de NWO hier komt? We weten dat Rutte, Merkel en Macron niets zullen doen. Dat zijn immers NWO vriendjes. Het komt er nu op aan dat het westen de oorlog verklaart aan de NWO en alle in- en uitgangen van de NWO blokkeert en de kopstukken oppakt. Dat is echt geen grote groep !!!

Het is niet te geloven wat de Khazarische maffia (j*den) op hun geweten gedaan hebben, maar het is nu zaak om eens en voor al met deze satanisten af te rekenen. WWG1WGA.

België en Duitsland zetten Nederlandse provincies op rood, want corona

Knettergek beleid: ontbossing in Noord-Europa met 49% gestegen