in

YouTube voert razzia uit op onafhankelijke media

EU censuur document
via Youtube

De afgelopen dagen zien we hoe YouTube het ene na het andere onafhankelijke account de nek omdraait. Ook PayPal, Mailchimp, Microsoft, Pinterest, Spotify en andere online megabedrijven nemen deel aan deze gecoördineerde actie tegen het vrije woord.

Het is niet alleen Lange Frans.
Het zijn ook Amazing Polly, Dollar VigilanteSGT Report en nog tientallen vloggers meer.

15 oktober was de zwarte dag. Toen gingen de meeste van deze accounts op zwart. Sommigen, zoals The Dollar Vigilante, voor twee weken ( een ‘flag’), anderen, zoals Amazing Polly, X22report en SGT Report voorgoed.

Ik kijk met regelmaat en veel waardering naar Amazing Polly, die een christelijke achtergrond heeft. Zij vestigde onder meer de aandacht op het zuurstofvijandige karakter van 60GHz wifi. Nog steeds een ‘verboden onderwerp’.

Ook voor Jeff Berwick van Dollar Vigilante heb ik veel waardering. Hij legde onder meer in detail het komplot van ‘Event 201’ en de ‘Great Reset’ bloot.

SGT Report en anderen brachten onthullingen over criminele activiteiten van de familie van presidentskandidaat Joe Biden en over mensenhandel en kindermisbruik.

Deze onafhankelijke media hadden op YouuTube gezamenlijk  ruim zeven miljoen abonnees. Die zijn ze kwijt, want op uitwijksites als Bitchute moeten ze dat publiek weer van de grond af aan opbouwen.

Gecoördineerde deplatforming

Alarmerend is dat Amazing Polly meldt dat ze ook haar Mailchimp-account kwijt is en haar PayPal aansluiting. Al die grote online platforms werken samen in deze grootschalige censuur.

SGT Report spreekt in dit verband van digital hit teams (digitale knokploegen).

Eerder zagen we YouTube in actie tegen de accounts met de meeste aanhang, zoals Alex Jones en Max Igan. Nu wordt een ‘middengroep’ getroffen. Daarmee is de censuur in een nieuw stadium gekomen.

Het is nu duidelijk dat ….

Lees verder bij de bron: Transitieweb

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global reset 05a

Zambia is failliet: eerste land dat coronacrisis niet overleeft

roundup

Eindelijk!! Tuincentra halen onkruidverdelgers met glyfosaat (Roundup) uit de schappen