in

‘Avondklok is pure nonsens, bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’

global reset 05a

Nederland zit in de greep van een ongekende massapsychose die dankzij de mainstream media en het OMT almaar waanzinniger vormen aanneemt, en die al heel lang helemaal niets meer te maken heeft met een werkelijke dreiging.

Inmiddels wordt er op basis van de PCR-test-valse-positieven epidemie serieus gepleit voor een wekenlange superstrenge tweede lockdown, en een avondklok zoals in grote delen van Europa.

Hoe logisch is het om ’s nachts iedereen thuis te houden vanwege een zogenaamd zeer besmettelijk virus, terwijl het leeuwendeel van de mensen dan sowieso op bed ligt? Voor het tegengaan van een virus slaat deze maatregel dus als een tang op een varken.

Wat er mogelijk werkelijk wordt gedaan is het volk voorprogrammeren om binnen enkele maanden een langdurige bankencrisis lockdown te accepteren.

’s Avonds laat en ’s nachts niemand meer de straat op om de verspreiding van een virus in te dammen volgt ongeveer dezelfde logica als het ’s nachts afsluiten van een weg omdat er overdag teveel ongelukken gebeuren. Als u het nog volgt?

Zelfs al zou je ervan uit gaan dat het in zoveel opzichten tegenstrijdige en absurde officiële corona verhaal klopt en de horeca een grote besmettingshaard zou zijn (wat in realiteit niet het geval blijkt te zijn geweest), dan nog slaat het helemaal nergens op om iedereen, dus ook degenen die nooit in een bar of restaurant komen, juist tijdens de rustigste uren verplicht binnen te houden.

Toch wordt dat in grote delen van Europa reeds gedaan, en klinken er steeds luidere pleidooien om ook in Nederland een avondklok in te voeren.

Mondkapjesplicht en avondklok om te zien hoever het volk zich laat onderdrukken

Los van het feit dat het enige echt gevaarlijke ‘virus’, dat van angst en paniek, in alle lagen van de bevolking het verstand en het logische redeneervermogen zwaar lijkt te hebben aangetast, is er mogelijk een andere, logische verklaring voor zo’n avondklok.

Zo is het – naast de 1,5 meter en de mondkapjesplicht – een perfect ‘crowd control’ middel, en tevens een test om te zien hoever men het volk met zinloze en totaal onlogische maatregelen kan onderdrukken voordat mensen massaal in opstand komen.

Op het moment dat een avondklok-lockdown wordt geaccepteerd, kan die geleidelijk worden uitgebreid (bijvoorbeeld van 23.00 uur naar 21.00 uur, of nog eerder). Als dat ook door de mensen wordt gepikt, en zijn ze er eenmaal op ingesteld, dan is de drempel om ‘tijdelijk’ een totaal uitgaansverbod in te stellen een stuk lager, en kan de overheid er vanuit gaan dat het verzet zeer beperkt blijft – àls het daar in het nog immer zo volgzame Nederland ooit toe komt.

Zo’n uitgaansverbod-lockdown zal vooral volgend jaar van pas komen, zodra de tot nu toe stilgehouden, maar reeds uitgebroken nieuwe bankencrisis pas goed losbarst. Met een uitgaansverbod wordt een run op de banken en pinautomaten op voorhand onmogelijk gemaakt.

We schrijven al jaren dat deze nieuwe crisis eraan komt, en dat deze hoogstwaarschijnlijk zal worden aangegrepen voor de volledige digitalisering van al het betalingsverkeer.

Bail-in: verplichte bijdrage om banken te redden

Zo wordt het voor banken en overheden heel eenvoudig om iedereen tot een eventuele ‘bail-in’ te dwingen. Uw verplichte bijdrage aan het ‘redden’ van de banken zal dan simpelweg automatisch van uw rekening worden afgeschreven, en er is niets wat u daar tegen kan …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Al op 22 maart vroegen wij ons in het artikel ‘EU besluit op zeer korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ af of de coronacrisis niet een voorwendsel is om wéér de banken te redden, en de al zo lang geplande Europese bankenunie erdoor te drukken.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
tesla 1562693057

Tesla blijkt vaak miskoop: Ruim 100 Nederlandse Tesla-rijders sluiten zich aan bij claim

zorgverzekeraars doolhof 300x201

Vanaf volgend jaar: einde van recht op zorg?