in

Zo ziet ongeveer het 12 stappenplan naar de ‘New World Order’ eruit 

8028916634 407e54be95 New World Order

Alles wat er nu gebeurt in onze maatschappij berust niet op toeval, maar op heel zorgvuldige planning.

De gebeurtenissen vormen onderdeel van een stappenplan richting en het is wel handig als je weet hoe die eruit ziet.

Wij zijn als een schijnbaar niet te stoppen roller coaster onderweg naar een “nieuwe maatschappij”. Een maatschappij die nooit meer zal worden als de oude en als het ligt aan degenen die de neppandemie hebben gepland en voorbereid dan zal dit alles regelrecht leiden naar de New World Order.

Het raamwerk waarbinnen dit alles zal plaatsvinden bestaat eigenlijk uit 12 belangrijke stappen. Van die stappen hebben wij er inmiddels een aantal meegemaakt en andere zullen nog volgen als wij dit toelaten. Dit plan of wegenkaart naar de New World Order vertoont veel overeenkomsten met het beruchte Lockstep Scenario van de Foundation uit 2010 waarover wij eerder schreven. Voor een gedetailleerde Duitse versie van dit plan klik hier.

Stap 1

Je neemt een doorsnee griepvirus waarvan je weet dat meer dan 99 procent van de bevolking er niet aan zal doodgaan, maar wel een behoorlijk aantal mensen die al oud en/of verzwakt zijn zullen sterven en je noemt dit virus SARS-CoV-2. De resultaten zijn dan ook vergelijkbaar met die van een vrij heftig griepseizoen.

Stap 2

Je gebruikt de mainstream media om de bevolking enorme angst aan te jagen. Iedere dag opnieuw kom je met horrorverhalen over het aantal besmettingen en mensen die zijn overleden aan de gevolgen van dit vreselijke virus. Hoe jonger de doden des te mooier. Je koopt wetenschappers om met subsidies en artsen met bonussen om toch maar vooral te benadrukken hoe belangrijk het is om je te laten testen en later om je te laten vaccineren.

Stap 3

Begin het met het invoeren van lockdowns overal ter wereld en tegelijkertijd met de The Great Reset waarbij de rijkdom van de wereld vakkundig wordt overgeheveld naar de grote bedrijven en de elite. (elite = satanische sekte met getrouwen). Maak de kleine bedrijven kapot, maak de grote nog veel groter. Laat de staatsschuld tot ongekende hoogte stijgen en push voor digitale betalingen.

Stap 4

ervoor dat er massaal wordt getest want je weet dat de totaal onbetrouwbare PCR test veel positieve gevallen zal registreren, ook bij mensen die totaal niet ziek zijn en geen symptomen hebben.

Stap 5

Hou de angst er goed in en train de bevolking in het gehoorzamen door ze maskers te laten dragen. Zorg dat ze niet medische mondkapjes dragen, want dit heeft het bijkomend voordeel dat mensen die geen of veel te weinig zuurstof krijgen en hun eigen afvalstoffen inademen veel sneller ziek zullen worden.

Stap 6

Maak het permanent volgen en observeren van mensen normaal. Zorg ervoor dat mensen het normaal gaan vinden dat iedere stap die ze doen wordt gevolgd en geanalyseerd onder het mom van het tegengaan van verdere verspreiding van het virus.

Stap 7

Introduceer een digitaal “gezondheidspaspoort” op de smartphone. Dit paspoort zal fungeren als een manier om mensen te observeren en te controleren en het opleggen van beperkingen aan hen die niet aan de gewenste overheidsnorm voldoen en daardoor geen schoon gezondheidspaspoort hebben. Zoals mensen die weigeren zich regelmatig te laten testen en/of te vaccineren.

Stap 8

Zorg dat er massaal …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maxresdefault

Duitse publieke omroep: Ja, we hebben corona overdreven

rutte vvd afpakken

Omdat het kan: Hogere belasting voor kleine ondernemer in coronatijd