in ,

Na Global Warming en Covid-19 komt de “Great Reset”

global reset 05a

Professor Klaus Schwab, stichter en voorzitter van het World Economic Forum, heeft nieuw een boek geschreven: Covid-19: The Great Reset, dat verscheen op 13 juli van dit jaar. Schwab zegt daarin dat de huidige Corona een prachtige gelegenheid biedt om de van de hele aarde drastisch te veranderen.

Volgens hem is de huidige samenleving oneerlijk, dus dat moet beter. Alle mensen moeten een gelijk aandeel krijgen in de rijkdom.

Ook moet er een einde komen aan en aan op grond van seksuele voorkeur. De economie moet ook “groener” en “gezonder” worden.

Dat klinkt mooi, maar hoe mooi is het werkelijk? Laat Schwab het eerst maar eens zelf proberen uit te leggen:

WEF founder: Must prepare for an angrier world duurt 6 minuten.

Professor Klaus Schwab, founder and executive chairman of the World Economic Forum, discusses his new book “Covid-19: The Great Reset.”

De “groten der aarde” zijn dus weer eens iets van plan. De Global Warming agenda doet het niet meer, want het wordt overal kouder!

Maar Covid-19, een virus dat ongeveer even veel slachtoffers maakt als de jaarlijkse griep, waarbij moet worden opgemerkt dat de griep dit jaar nauwelijks slachtoffers maakte, want die stierven allemaal met Covid (!), dit virus biedt de mogelijkheid om deze plannen te verwezenlijken met een druk op de knop!

Niet iedereen is even enthousiast over deze plannen van de voorzitter van een club van ultra-rijke mensen om de wereld te herscheppen naar “zijn beeld en gelijkenis”.

The Great Reset – A New Ponzi Scheme – World Economic Forum – A Big Climate Fail duurt 6 minuten.

Het World Economic Forum komt meestal ieder jaar in januari bij elkaar in Davos, maar dit jaar heeft men het kennelijk uitgesteld tot april.

Dan gaat Klaus Schwab op de reset-knop drukken en daarna leven we allemaal nog lang en gelukkig of zo…….

‘The Great Reset':

Lees verder bij de bron: Boublog

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
morales222

Bolivia, democratie wint: 1 jaar na de coup wint de socialistische partij alsnog de verkiezingen

EU Dictatorship

Nog méér EU: We gaan vol gas naar een Europees klimaatbeleid