in , , , ,

Agenda 2030 in Letland: toegang tot supermarkten voor ongevaccineerden verboden, slechts 48% is gevaccineerd!

Het is zeer waarschijnlijk dat mensen die weigeren zich te laten vaccineren tweederangsburgers zullen worden en volledig beroofd zullen worden van hun basisrechten om te werken en voedsel te kopen in winkels.

Het is belangrijk om kleinere landen in de gaten te houden, omdat ze daar dingen uitproberen die ze op grotere schaal willen toepassen.

Het staat zo goed als vast dat de reden waarom de Europese media zo agressief weigeren te berichten over de situatie in Australië, is dat zij al die dingen in onze landen willen invoeren.

Dus – wat is er aan de hand in Letland?

Oh, ze hebben een nieuwe noodtoestand uitgeroepen, en ze verbieden de ongevaccineerden om voedsel te kopen?

Letland heeft met ingang van maandag de noodtoestand voor drie maanden uitgeroepen nadat het aantal -besmettingen tot recordhoogte is gestegen, terwijl de vaccinatiegraad in Letland een van de laagste in de blijft, meldt MedicalXpress.

Het aantal dagelijkse besmettingen in het Baltische land met 1,9 miljoen inwoners ligt nu ruim boven de 1000 en overtreft daarmee de piek van de infectiegevallen tijdens de pandemie eerder dit jaar.

Volgens de nieuwe regels zijn maskers nu verplicht in alle gebouwen die toegankelijk zijn voor het grote publiek en moet iedereen die bij de overheid werkt uiterlijk op 15 november zijn ingeënt.

Ongevaccineerden mogen geen supermarkten meer binnen en alleen winkels die als essentieel worden beschouwd, mogen in het weekend open.

Slechts 48 procent van de Letten is volledig gevaccineerd – het op drie na slechtste vaccinatiecijfer in de , na Bulgarije, Roemenië en Kroatië.

Natuurlijk zullen ze de mensen niet dwingen om te verhongeren – althans niet voor een tijdje – en ze zullen waarschijnlijk iets hebben waarbij de niet-gevaxeerden een app kunnen gebruiken om hun boodschappenlijstje in te vullen en het in hun auto te laten bezorgen.

De gevaccineerde slaaf die je eten aflevert zal in je groenten spugen en je uitschelden voor “Puurbloed uitschot“.

Of je zal je voedsel alleen nog op oude Sovjet-stijl markten, buiten, op parkeerplaatsen kunnen kopen zoals in buurland Litouwen.

In de steden zullen de ketenen steeds strakker aangehaald worden, totdat je op een punt komt waar ze je in feite vertellen dat je ofwel de prik moet krijgen of moet verhongeren. Op dat moment kun je ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In Duitse deelstaat Hessen mogen alle bedrijven en ook supermarkten ongevaccineerden WEIGEREN

Toch best schokkend: Meer doden door vaccinaties dan door Covid-19 in Taiwan