in

Update: FDA geeft eindelijk toe dat kippenvlees arsenicum bevat dat kanker veroorzaakt

aic

Na jarenlang het probleem onder het tapijt te hebben geveegd en gehoopt dat niemand het zou merken, heeft de FDA nu eindelijk toegegeven dat kippenvlees dat in de VS wordt verkocht arseen bevat, een kankerverwekkende giftige chemische stof die in hoge doses dodelijk is. Maar het echte verhaal is waar dit arseen vandaan komt: het is met opzet toegevoegd aan het kippenvoer!

Erger nog, de FDA zegt dat eigen onderzoek aantoont dat het arseen dat aan het kippenvoer wordt toegevoegd, in het kippenvlees terechtkomt waar het door mensen wordt geconsumeerd. Dus de afgelopen zestig jaar slikken Amerikaanse consumenten die conventionele kip eten, arseen, een bekende kankerverwekkende chemische stof.

Tot deze nieuwe studie ontkenden zowel de pluimvee-industrie als de FDA dat arseen dat aan kippen werd gevoerd in hun vlees terechtkwam. Het sprookjesachtige excuusverhaal dat we al zestig jaar te eten krijgen, is dat “het arseen wordt uitgescheiden in de kippenuitwerpselen.” Er is geen wetenschappelijke basis om een ​​dergelijke claim te maken … het is precies wat de pluimvee-industrie wilde dat iedereen geloofde.

Maar nu is het bewijs zo onmiskenbaar dat de fabrikant van het kippenvoerproduct bekend als Roxarsone heeft besloten het product uit de schappen te halen. En hoe heet deze fabrikant die al die jaren arseen in het kippenvoer stopt? Pfizer, natuurlijk – hetzelfde bedrijf dat vaccins maakt die chemische hulpstoffen bevatten die bij kinderen worden geïnjecteerd.

Technisch gezien is het bedrijf dat het Roxarsone-kippenvoer produceert een dochteronderneming van Pfizer, genaamd Alpharma LLC. Hoewel Alpharma nu heeft ingestemd om deze giftige diervoederchemicaliën in de Verenigde Staten uit de schappen te halen, zegt het dat het het niet noodzakelijkerwijs uit diervoederproducten in andere landen zal verwijderen, tenzij het door toezichthouders wordt gedwongen dit te doen.

Zoals gemeld door AP: “Scott Brown van Pfizer Animal Health’s divisie Diergeneeskunde onderzoek en ontwikkeling zei dat het bedrijf het ingrediënt ook in ongeveer een dozijn andere landen verkoopt. Hij zei dat Pfizer contact opneemt met de regelgevende instanties in die landen en zal beslissen of het op individuele basis wordt verkocht. ”

Arseen? Eet meer!

Maar zelfs als het arseenhoudende product uit de schappen wordt gehaald, zet de FDA zijn campagne van ontkenning voort en beweert dat arseen bij kippen zo laag is dat het nog steeds veilig is om te eten. Dit is zelfs terwijl de FDA zegt dat arseen carcinogeen is, wat betekent dat het het risico op kanker verhoogt.

De National Chicken Council is het eens met de FDA. In een verklaring die werd uitgegeven als reactie op het nieuws dat Roxars er één uit de schappen van de diervoederwinkel zou worden gehaald, verklaarde het: “Kip is veilig om te eten”, zelfs terwijl toegeven dat arseen werd gebruikt in veel koppels die in de Verenigde Staten als kippenvlees werden gekweekt en verkocht.

Het verbazingwekkende hiervan is dat de FDA consumenten vertelt dat het veilig is om kankerverwekkend arseen te eten, maar dat het gevaarlijk is om vlierbessensap te drinken! De FDA voerde onlangs een gewapende aanval uit bij een fabrikant van vlierbessensap en beschuldigde haar van de ‘misdaad’ van het verkopen van ‘niet-goedgekeurde medicijnen’.

Welke medicijnen zouden dat zijn? Het vlierbessensap, legt de FDA uit. Zie je, het vlierbessensap wordt op magische wijze een ‘medicijn’ als je mensen vertelt hoe het kan helpen een goede gezondheid te ondersteunen.

De FDA is ook achter tientallen andere bedrijven aan gegaan voor het verkopen van natuurlijke kruidenproducten of voedingsproducten die de gezondheid verbeteren en ondersteunen. Bovendien voert het een oorlog tegen rauwe melk waarvan het zegt dat het gevaarlijk is. Dus nu in Amerika hebben we een regelgevende instantie voor voedsel en medicijnen die zegt dat het prima is om arseen te eten, maar gevaarlijk om vlierbessensap of rauwe melk te drinken.

Eet meer gif, met andere woorden, maar consumeer geen genezende voedingsmiddelen. Dat is de FDA, die Amerikanen één maaltijd tegelijk vermoordt en tegelijkertijd de winst beschermt van de bedrijven die ons vergiftigen met hun dodelijke ingrediënten.

Oh, trouwens, hier is nog een lief klein verontrustend feit dat je waarschijnlijk niet wist over hamburgers en conventioneel rundvlees: kippenstrooisel met arseen wordt aan koeien gevoerd in fabrieksrundvleesactiviteiten. Dus het arseen dat door de kippen …..

Lees verder bij de bron: worldunity.me

Update: Na wat discussie in onze Telegram chat, blijkt dat de opzet van dit artikel niet duidelijk uit de verf is gekomen: Ja het gaat over een situatie uit 2011, maar de troep waar het over gaat (Roxarsone) wordt nog steeds gebruikt, was in ieder geval tot 2018 een probleem en is nog steeds vrij te koop. Daar om is dit artikel nog steeds relevant en actueel.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5fe7d0444e4fb158f5d08575cf2e2a7f1038d7ed5a50724876 640 id

De (half verplichte) ID-kaart wordt duurder door extra chip voor overheidscommunicatie

Kansloze asielzoekers plotseling massaal zoek