in , ,

Kansloze asielzoekers plotseling massaal zoek

Het aantal asielzoekers dat spoorloos verdwijnt nadat duidelijk is dat ze ons land moeten verlaten, is vorig jaar fors gestegen.

Ging het in 2016 en 2017 nog om 12.000 ongewenste vreemdelingen die plotseling zoek waren, vorig jaar waren dat er 14.000.

Dat blijkt uit cijfers die het ministerie van en Veiligheid bekend heeft gemaakt na vragen van De Telegraaf.

Het is onduidelijk waar deze asielzoekers zich ophouden zodra ze er ineens vandoor gaan. Velen zijn in de illegaliteit beland, vrezen betrokkenen.

De stijging is opmerkelijk, omdat de hoeveelheid asielaanvragen de voorbije jaren juist is afgenomen.

Een Kamermeerderheid eist dat staatssecretaris Broekers-Knol (Asiel) veel harder optreedt tegen asielzoekers die in de illegaliteit belanden.

tIn 2019 vertrok een meerderheid – 54 procent – van de ongewenste vreemdelingen zonder toezicht van de , tweeduizend meer dan de jaren ervoor.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederland is doodziek !!!!!
1 jaar geleden

Er is iets heel vreemds in Nederland. Als ik als Nederlands burgers 1 week te laat ben met het betalen van wegenbelasting of loonbelasting of als ik 4 km /hr te hard rijd dan ligt bij onmiddellijk een boete op de mat.
Als ik niet betaal dan zijn er onmiddellijk sancties in de vorm van invorderingskosten en krankzinnige verhogingen. En als ik vervolgens het land uit wil dan wordt ik staande gehouden bij de douane en kom ik het land niet uit voordat ik heb betaald.
Hoe kan het dat een land dat zo stipt is werkelijk voor alles tot in het oneindige regels heeft 14000 illegalen missen. Hoe kan het dat de regering van dit land referenda gewoon ter zijde schuift en verregaande bevoegdheden naar Brussel schuift.

Dat kan geen toeval zijn en het is ook geen toeval. Er is maar een verklaring en die is dat onze regering / overheid volledig van het pad is en met niet minder bezig is dan landverraad.

Wilma
1 jaar geleden

Dat is nu het gevolg van het illegale overhevelen van de macht aan de EU door de Haagse criminelen. Geen verblijfsvergunning krijgen en dan in detentie plaatsen tot uitzetting, wat sowieso allemaal veel te lang duurt, mag niet van de illegale EU.

Vangils
1 jaar geleden

Zijn deze dan terug aan eigen land?

Update: FDA geeft eindelijk toe dat kippenvlees arsenicum bevat dat kanker veroorzaakt

Kritiek op Malta, maar een Nederlandse verblijfsvergunning is ook gewoon te koop