in

Vaccin toeval? Hydroxychloroquine fabriek gaat op mysterieuze wijze in vlammen op

cor dist

Op 20 december barstte een productiefaciliteit van SCI Pharmtech in Taoyuan City, Taiwan, in vlammen uit en explodeerde, waarbij twee mensen gewond raakten.

De faciliteit, die het anti-Wuhan-coronavirus (COVID-19) -medicijn hydroxychloroquine produceert, lijkt het doelwit te zijn geweest, misschien door de belangen van de COVID-19-vaccins, in een poging het bedrijf te straffen voor het vervaardigen van de goedkope, zeer effectieve remedie tegen het virus.

Mensen zo ver weg als New Taipei City, gelegen in het Tamsui-district in Taiwan, meldden dat ze op zondag kort na 12.00 uur een grote explosie hadden gehoord. Direct na de explosie zag men dikke zwarte rook uit de fabriek van SCI Pharmtech stromen.

Een 30-jarige buitenlandse arbeidsmigrant liep derdegraads brandwonden op tot ongeveer 90 procent van zijn lichaam en verkeert nu in kritieke toestand. Een 40-jarige man liep soortgelijke brandwonden op, maar alleen aan zijn hand. Beide mannen werden voor behandeling met spoed naar het Chang Gung Memorial Hospital gebracht.

De betreffende SCI Pharmtech-fabriek is de op een na grootste HCQ-leverancier in Azië. Het is inmiddels gesloten, wat betekent dat er voorlopig geen HCQ-productie meer is. De nabijgelegen internationale luchthaven Taipei Taoyuan blijft echter open voor reizen, ondanks dat het zich in de buurt van de dodelijke explosie bevindt.

De autoriteiten zijn nog steeds de oorzaak van de explosie aan het onderzoeken, wat maar al te gemakkelijk is, slechts enkele dagen nadat Big Vaccine begon met het openbaar vrijgeven van COVID-19-shots als de zogenaamde “remedie” voor de plandemie.

Hydroxychloroquine is goedkoop en effectief tegen COVID-19, daarom wil Big Pharma dat het verdwijnt
In het voorjaar, toen de plandemie voor het eerst werd aangekondigd, beweerde de regering-Trump dat de Food and Drug Administration (FDA) op het punt stond chloroquine en HCQ goed te keuren als mogelijke remedies voor COVID-19. Dit gebeurde uiteindelijk echter niet, omdat het bureau besloot precies het tegenovergestelde te doen door het voorschrijven te verbieden.

In sommige landen wordt HCQ echter nog steeds toegediend en gebruikt als een effectief middel tegen COVID-19, wat een twistpunt lijkt te zijn voor degenen die in plaats daarvan vaccins proberen te pushen.

Omdat HCQ een concurrent is van COVID-19-vaccins, lijkt het erop dat machtige entiteiten het proberen te onderdrukken – mogelijk ook door terroristische aanslagen, die deze explosie zouden kunnen veroorzaken.

We hebben hier nog geen concreet bewijs van, dus beschouw het op dit punt als speculatie. Op basis van de omstandigheden zou deze schrijver het echter meer omschrijven als geïnformeerde speculatie op basis van voorkennis over hoe de farmaceutische industrie werkt.

Zoals u weet, is HCQ een synthetisch derivaat van kinine, een van nature voorkomende stof die voorkomt in kinabast. Het verschilt echter chemisch van natuurlijke kinine en vertoont slechts een “kleine gelijkenis” met het echte werk.

“Historisch gezien werd hydroxychloroquine ontdekt tijdens pogingen om alternatieven voor kinine te synthetiseren als middel tegen malaria”, zegt Alan Armstrong, een professor in organische synthese aan het Imperial College London.

“Er is een kleine gelijkenis in chemische structuur doordat beide een ringsysteem bevatten dat bekend staat als chinoline,” voegt hij eraan toe.

HCQ werd voor het eerst ontwikkeld in de jaren vijftig van chloroquine, een van de eerste farmaceutische remedies tegen malaria, en gaat onder handelsnamen als Plaquenil, Quensyl en Plaquinol.

Het maakte onlangs een heropleving op basis van bewijs dat suggereert dat het een effectief middel tegen….

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e5d5414a51a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c722d79dd964c 640 covid vaccin

‘Coronavaccin beschermt slechts 2 maanden tegen het virus’

mut

Waarom duiken corona virusmutaties op in 5G hotspots?