in , , ,

Vaccinatieweigeraars massaal gearresteerd in NWO proeftuin Pakistan

5466856388 266a16bfb8 vaccinate gates

Omdat landen altijd menen dat ze iets of iemand de oorlog moeten verklaren, zo heeft de Pakistaanse overheid de oorlog verklaard aan .

De zegt dat gearresteerde ouders pas zullen worden vrijgelaten als ze schriftelijk toestemming hebben gegeven tot het vaccineren van hun kinderen.

Als gevolg van de niet aflatende promotie voor polio-vaccinaties van mensen zoals Bill en Belinda Gates zijn er al tienduizenden kinderen in landen zoals India slachtoffer geworden.

Niet van polio, zoals wij eerder schreven:

In 2011 werden in India ruim 47.000 extra gevallen van nieuwe verlammingen (non-polio accute flaccid paralysis, NPAFP; niet aan polio gerelateerde verlamming) geconstateerd. Klinisch is deze verlamming niet van polio te onderscheiden, maar ze is wel twee keer dodelijker. Opvallend is dat het aantal gevallen van NPAFP  zich proportioneel verhoudt met het aantal verstrekte orale polio vaccins (!).

Het programma van de Stichting van Bill en Melinda werd in India gepromoot met: “De laatste mijl; roei polio uit in India”. En om het verhaal compleet te maken beweerde Bill dat ieder pasgeboren kind geregistreerd zou moeten worden voor vaccinaties, om ervoor te zorgen dat het doel wordt bereikt: het vaccineren van minimaal 90% van de wereldbevolking in deze “eeuw van de ”.

Overal ter wereld worden kinderen slachtoffer van de polio vaccinatiedrang van Bill en consorten. Van groepen jonge mensen in  tot de Filippijnen. 

In Peshawar, gelegen in het noordwesten van Pakistan, zijn 471 mensen gearresteerd en aangeklaagd voor “het in gevaar brengen van de publieke veiligheid”.

Lees verder via Niburu.co.

Photo by Gates Foundation cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5459067553 6e5c4e7c34 EPD

Daar is het EPD weer: nieuwe EPD-wet die de toestemming van een patiënt verandert in een carte blanche

11442437876 841af655fb bonds

Het nieuwe normaal, omgekeerde wereld: Negatief rendement op €21 miljard aan leningen