in ,

‘Vaccineren’ ruilen voor ‘Vrijheid’, je staat nu met totaal lege handen

FEAR 928x1024 1

In de afgelopen 18 maanden heeft een van de grootste machtsgrepen in de geschiedenis van de wereld plaatsgevonden, groter als 1 en 2 bij elkaar, doordat bange burgers hun rechten vrijwillig aan de staat hebben afgestaan voor de belofte van vrijheid en veiligheid.

Maar die veiligheid is er nooit gekomen en zal er ook nooit komen.

Het levende besmettelijke virus bleek een , het chemische Sars Cov. bio-wapen dat men een virus noemde bleek echter uiterst succesvol om mensen te (gaan) doden, mede dankzij de verradelijke politieke en media propaganda.

Afgelopen anderhalf jaar regeerde alleen de

Gisteren tijdens de betoging in Autun (Fr) 28-08 kwamen we langs een kliniek waar de 300 deelnemers minuten lang stonden te applaudisseren, niet zoals een normaal applaus bij wijze van waardering maar ritmisch opruiend, er verschenen ook bijna geen verpleegkundigen voor de ramen om het applaus in ontvangst te nemen. Het was een luguber schouwspel waar de protesteerders maar al goed bewust waren wat voor schandelijke zaken zich afspeelden binnen de muren van ‘hét Ziekenhuis' ! Op de plaats waar je mag verwachten je gezondheid te herwinnen worden nu de dodelijke injecties verstrekt waar sommigen gelijk aan overlijden en anderen de dodelijke spike eiwitten tijdbom activatie ondergaan.

Een ziekenverzorger onder de betogers die we spraken; “ik kan komenden maand mijn ontslag tegemoet zien, maar ik wil weg daar. Vooral nu je mensen ziet sterven als vliegen bij het tweede ‘shot'”. Niets van wat zich binnen deze muren afspeelt wordt naar buiten gebracht, een verziekende sfeer.

Komenden maand September zal de ramp, de genocide steeds zichtbaarder worden als mensen ontslag gaan krijgen omdat ze hun gezondheid en vrijheid hoger waarderen dan de valse vrijheid voortgekomen uit afpersing, onderdrukking en dictatuur.

De gekochte twee vaccinaties voor vrijheid gaat namelijk gevolgd worden door nummer drie, het zogenaamde booster vaccin. Iets een boost geven, een krachtstoot hoeft niet per definitie een positieve lading te hebben. Gezien de experimentele ‘lading' gaat dit het komenden najaar voor de killing fields, het slagveld zorgen. Het vaccinatie paspoort zal gezien de vele doden dan ook gedevalueerd worden en vereisen dat ook het derde shot verplicht gaat worden wil je ‘de vrijheid' behouden. Het woord veilig zal men niet meer durven gebruiken (?)

Een van de gevaccineerden die al spijt heeft betuigd is Eric Clapton, wat hij tot uiting brengt in dit liedje.

Je begrijpt dat dit stukje niet gericht is aan de gevaccineerden, ik weet niet of krachtige middelen als HCQ en Ivermectine alle reeds aangerichte schade nog kunnen herstellen, dat is een groot vraagteken?

Dit stukje is ook niet gericht aan de spijtoptanten zoals Eric Clapton. Zeker gezien de tijd die de spike eiwitten al hun destructiewerk hebben kunnen uitvoeren.

Dit stukje is gericht aan de achterblijvers, de mensen die een harde landing krijgen, onverwacht of denkende voorbereid te zijn.

Ik zie hele gevechten ontstaan zoals gister tijdens de manifestatie waar een gescheiden vader beslist niet wil dat hun kind gevaccineerd gaat worden maar de moeder daar recht tegenover staat in haar ‘ongefundeerde' emotionele mening, geregeerd door de angst.

Er gaan mensen deze planeet ontvluchten, dat gebeurd nu ….

Lees verder bij de bron: Create a Better World

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dossier spoedwet aangifte 1136546144 scr

De ‘corona’ spoedwet werd al een jaar vóór de pandemie voorbereid

gray and black rocks on gray sand

Het lijkt wel alsof er een heel leger aan demonen op aarde is neergedaald