in , , , , ,

Vaccin’s: Niet alleen honden, ook dodelijke experimenten met honderden AIDS weeskindjes, nu gehele mensheid?

1974677

Nadat eerst bekend was geworden dat Anthony Fauci (‘Dr. Death') een experiment had gefinancierd waarin honden werden gemarteld en vermoord, is nog een groter schandaal aan het daglicht gekomen.

In het begin van deze eeuw deed hij namelijk hetzelfde met honderden weesjes in New York. PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) eist inmiddels het ontslag van de 21e eeuwse dr. Mengele, alsmede ook dat van alle NIH bestuurders.

‘NIH zit diep in de modder van bad science… Misbruik en junk science schijnen het enige te zijn dat dit instituut kent.'

Fauci-NIH is tevens één van de grote drijvende krachten achter de plandemie / Covid gentherapie .

PETA verwijst hierbij vooral naar het beruchte experiment met puppy's wier koppen langzaam werden ‘opgegeten' door zandvliegjes:

fauci experiment honden zandvliegen

In zeven US National Primate Research Centers worden nog altijd apen onder erbarmelijke omstandigheden gevangen gehouden, gebruikt voor experimenten, en daarna gedood (indien ze die experimenten al overleven):

vs experimenten met apen

(Het blijft overigens bijzonder bevreemdend en ook wel beangstigend dat veel mensen wel (terecht) verontwaardigd raken door bovenstaande foto's, maar hun schouders ophalen over de voor ieder verifieerbare minimaal 50.000 medemensen, waaronder steeds meer jongeren en kinderen, die officieel reeds zijn gestorven als gevolg van de Covid injecties.)

Honderden doden tijdens en na experimenten op AIDS weesjes

Op foto's is onder andere te zien hoe een zwart jongetje in een in New York wordt geïnjecteerd met een onbekende stof. Het jongetje was één van de honderden slachtoffers van dit -overheid experiment dat onmiddellijk doet terugdenken aan het ‘Tuskegee' schandaal.

25 minderjarigen stierven tijdens het onderzoek, en nog eens 55 overleden in pleeghuizen of – gezinnen. In de loop van de tijd volgden daarna nog eens honderden doden.

‘In 2005 schakelde New York het VERA instituut in om een rapport op te stellen over de medicijntesten,' aldus een uitgebreide videodocu van onderzoeksjournalist Liam Scheff met daarin een ICC (Incarnation Children's Center) interview tussen Liz Brown en Mimi Pascual.

‘VERA kreeg geen toegang tot de medische dossiers van deze kinderen die in deze testen waren gebruikt.'

‘Hun rapport werd in 2008 gepubliceerd. 25 kinderen waren tijdens de medicijntesten gestorven, nog eens 55 na afloop (in pleegzorg). Volgens Tim Ross, directeur van het Child Welfare programma van VERA (vanaf 2009), is 29% van de overgebleven 417 kinderen gestorven (van de totaal 532 waarvan is toegegeven dat ze werden gebruikt).'

 

Zoals altijd kregen de overlevende kinderen ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EfyVAmfEiCo

KijkTip: Gideon van Meijeren (Tweede Kamerlid) duidt de samenleving en Overheid

nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030pausIMF EUdigipas 464x300 1

Verontrustende docu over het China van nu en de toekomst die ons staat te wachten