in , , , , ,

KijkTip: Gideon van Meijeren (Tweede Kamerlid) duidt de samenleving en Overheid

EfyVAmfEiCo

Voor onze 48ste aflevering zijn we afgereisd naar . Namelijk naar het hol van de leeuw, de .

Wij zijn uitgenodigd door Tweede Kamerlid voor Forum voor Gideon van Meijeren.

Ik had mij voorgenomen om niet meer met politici in gesprek te gaan omdat ik zelf steeds meer overtuigd ben geraakt dat de politiek ons niet komt redden en we om die reden ook maar beter zo min mogelijk aandacht eraan kunnen besteden.

We zullen het echt zelf moeten doen. Dit was daarmee ook de belangrijkste vraag die ik Gideon wilde stellen in deze podcast. Voor het antwoord zullen jullie het gesprek moeten kijken!

Toch wilde ik Gideon graag voor de hebben. Hij heeft inmiddels een aantal keer bewezen zich niet in te houden bij bepaalde onderwerpen. Ik wilde dus wel eens weten hoe hij echt in de wedstrijd zit. We hebben een hoop onderwerpen besproken.

Zo spraken we uiteraard over zijn visie op de staat van de politiek, onze ‘democratie' op dit moment.

Hij noemt de regering volksvijand nummer 1, waarom ziet hij dat zo? Wat denkt hij dat zich nu echt afspeelt in de wereld, wie hebben het voor het zeggen? Maar ook spraken over een ontzettend belangrijk thema die al heel lang klein gehouden wordt, namelijk het ritueel kindermisbruik dat plaatsvindt in Nederland.

Een thema wat ook in deze podcastserie steeds vaker voorbijkomt. Al met al ik het een mega interessant gesprek is geworden.

Zeker om Gideon te horen praten over wat hij nou vindt van de politiek en zijn rol in het geheel.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6197114

Coronasneltest bevat 7x de toegestane hoeveelheid ethyleenoxide(giftige stof), gebruik is verboden in EU!

1974677

Vaccin’s: Niet alleen honden, ook dodelijke experimenten met honderden AIDS weeskindjes, nu gehele mensheid?