in

Verkiezingstijd, trap er niet in! VVD, tien jaar in de regering … nu gaan ze de migratie groots aanpakken

VVD Rutte keihard liegen e1459327525143 720x340 e1538502777704

Moet je eens zien: de VVD slaat rechtse praatjes uit. Nou, dan weet je het wel weer, hè? Er komen Tweede Kamerverkiezingen aan! En dan is de VVD ineens weer heel rechts en heeft de partij het heel slecht gedaan.

De Tweede Kamerverkiezingen doemen op aan de horizon, en de VVD is druk bezig om de grootste partij van Nederland te blijven.

Allereerst door het midden te paaien en in het programma een stap naar links te maken – tot chagrijn van oudgediende Hans Wiegel.

Maar ook de traditionele achterban moet gepaaid worden, en dus wordt ook weer het masker van een bijdetijdse rechtse partij opgezet.

Eentje die de migratie gaat aanpakken! Maar dan keihard! En dan ook echt! Althans, dat gaat de VVD doen als we Kamerlid Bente Becker moeten geloven:

“Nederland moet in ‘noodgevallen’ de eigen grenzen sluiten en bewaken als er weer grote aantallen migranten naar ons land zouden komen. ‘Liever nog’ wil de partij dat er een mini-Schengenzone komt, waarin een groepje van omliggende landen gezamenlijk de grenzen bewaken.

Dat schrijft regeringspartij VVD vandaag in een opiniestuk op deze nieuwssite [… AD.nl, red.]. Tweede Kamerlid Bente Becker stelt dat ‘het risico groot is’ voor ons land dat in tijden van crisis veel migranten hierheen komen ‘vanwege onze welvaart’. Omdat een nieuw Europees asielstelsel nog in de maak is, moet ons land zelf klaar zijn ‘om grip te houden’.”

We kennen echter allemaal de waarheid:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e9d04a4954b10ff3d8992cc52036761d39c3e45551774b702e7bd693 640 gold money

JPMorgan verdient $ 1 miljard aan goudhandel na betaling van $ 1 miljard boete voor manipulatie van goudhandel …

bew politie

Franse Parlement stemt in met verbod op fotograferen en filmen agenten