in

Verkrachtingen en afpersing van beschermingsgeld: Welkom in Antifa-land

screenshot 2020 06 17t103625.611

Nadat de Democratische burgemeester van Seattle, Jenny Durkan, de politie terugtrok van de “Black Lives Matter”-protesten, ontstond er via zes woonblokken een “autonome zone” in het oosten van Seattle.

Deze wordt door de gangsterrapper Raz Simone en een bewapende Antifa-militie gecontroleerd. Terwijl de mainstream media het project romantiseren, bepalen verkrachting, levensmiddelenschaarste en afpersing van beschermingsgeld de zone.

Barricades, hekken, “grensovergangen” – de Antifa schijnt in CHAZ, de “Capitol Hill Autonomous Zone”, al hetgeen te realiseren waartegen linksen zich normaal gesproken uitspreken. Zelfs zou tussen het oerwoudgetrommel en ingeslagen winkelruiten worden overwogen om een eigen munt in te voeren. In het kader van de CHAZ werd dus in ieder geval het kapitalisme niet afgeschaft. Daarvan getuigen ook berichten van afpersing van beschermingsgeld.

$ 10,- hoofdelijke belasting

De bezetters eisen een soort hoofdelijke belasting van blanke bewoners van de zone: iedere blanke moet $ 10,- aan een zwarte afstaan. Er rest de bewoners niet veel anders dan te buigen voor het vuistrecht in dit gebied, dat door de gangsterrapper Raz Simone gecontroleerd wordt. De politie moest het gebied op bevel van burgemeester Jenny Durkan opgeven en kan niet meer reageren op noodoproepen, klaagt de cheffin van de politie, Carmen Best.

Geen spoor van feminisme te bekennen

De bewoners van de zone zouden blootgesteld staan aan “roofovervallen, verkrachtingen en alle soorten geweldsmisdaden”, waarschuwt de zwarte politiecheffin. De alliantie tussen de linkse Antifa en ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d3454357a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784b762773dd964c 640 covid vaccin

Het vaccinvirus barst los: Ook de Europese Commissie wil vaccinrechten opkopen, 2,7 miljard vrijgemaakt

via http://nos.nl/artikel/696444-volgend-jaar-iets-meer-koopkracht.html

Koopkrachtramp: ‘Grote groepen mensen kunnen straks niet rondkomen’