in ,

Video toont alles wat er mis is: Kansparels gaan tekeer tegen Haagse agent na foutgeparkeerde auto

In is een -agent uitgescholden nadat hij een groepje jongeren met een Marokkaans accent vriendelijk vroeg om hun foutgeparkeerde auto te verplaatsen. Als antwoord krijgt hij echter te horen dat hij een “vieze -, kankerracist!” zou zijn.

Opnieuw een schokkend stukje burgerjournalistiek van de webjongens van Skoften.net. Zij hebben een filmpje op de kop getikt waarop te zien is hoe een politieagent uit Den Haag afloopt op een groepje jongeren die met een smartphone aan het filmen zijn.

Jullie auto staat in de weg, meldt hij. Of ze die even willen verplaatsen.

Een redelijk verzoek, zou je denken. Hij had ook met boetes en arrestaties kunnen dreigen, maar doet dat niet.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Reivi
9 maanden geleden

Het komt nooit meer goed met deze jongens.
Geen perspectief, geen opleiding,rondhangen,drugs dealen.
Het gaat van kwaad tot erger.
En dan uiteraard schreeuwen dat ze weer eens gediscrimineerd worden.

scherpschutter1943
9 maanden geleden

Als die politieagent zijn wapenstok had getrokken en deze pseudonederlander al zijn tanden uit zijn smoel had geslagen en de verantwoordelijke autoriteiten dat hadden goedgekeurd als waarschuwing voor de rest van het islamitische tuig, dan waren dit soort incidenten snel afgelopen. Dat moet je als maroklkaanse pseudonederlander eens in marokko proberen. Ik wens hem sterkte. Ook de pe=seudonederlandse turk, bedenkt zich 2 maal voor hij in turkije een poliiagent beledigd. Dat kost hem zijn gebit, zijn gezicht en loopvermogen en een half jaar cel.

d
9 maanden geleden

ligt aan de persoon niet elke moslime of turk is evenslecht deze jongeren voelen zich niet goed in Nederland je bent dan weer in hokjes aan het denken dit is namelijk wel jammer…. ook het feit dat ze rond hangen en zo asso doen ligt aan die jongeren…. de agent is gewoon relaxed. alleen het filmen had niet gehoeven…

Wilma
Antwoord aan  d
9 maanden geleden

Dus, jij keurt goed wat dat tuig dagelijks en tegen iedereen doet? Het is trouwens wel raar dan dat het altijd turken en/of marokkanen zijn die hier de boel verzieken. Inderdaad, ze zijn het niet allemaal, maar dan toch.

Wilma
9 maanden geleden

Versterking erbij roepen en al dat tuig oppakken en met de hele familie uitzetten. DAT is de enige mogelijkheid, want dat satansgebroed neemt hier alles van ons af.

Terug Naar Huis
9 maanden geleden

Deze kanspareltjes moeten zo snel mogelijk naar hun moederland terug waar ze gelukkig zijn …. En dat geluk moeten wij ze niet ontnemen.

Rob De Jong
9 maanden geleden

eens oprotten met dat varkens gebroed , in het land van herkomst durven ze dit niet want dan zitten ze op water en brood, water zal wel maar brood weet ik niet echt zeker

Knettergek: Mogen bossen gekapt worden voor energieopwekking? Wiebes moet knoop doorhakken

Google grijpt de crisis aan om massasurveillance te legitimeren, begeleidt je zelfs naar het toilet