in

EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 miljoen van onze belastingeuro’s om ‘Europa te onderwerpen’

De heeft 36,5 miljoen overgemaakt naar groepen die banden hebben met de Moslimbroederschap en die willen islamiseren, zo heeft de fractie Identiteit en in het Europees Parlement onthuld.

Daar kan minister Kaag (D66) nog een puntje aan zuigen.

Onder andere Egypte, Rusland, de en zien de Moslimbroederschap als terroristische organisatie.

“De financiert met onze belastingeuro’s organisaties die nauwe banden hebben met extremistische, terroristische organisaties zoals de Moslimbroederschap,” zei Joachim Kuhs, lid van de budgetcommissie van het Europees Parlement.

“Dit is een enorm schandaal en moet per direct worden gestopt.”

Het geld ging onder meer naar het European Network against Racism, waar onder andere de Forum of European Muslim Youth & Student Organizations (FEMYSO) bij aangesloten zijn. FEMYSO is in 2015 gelinkt aan de Moslimbroederschap.

Shariastaat

De gaf ook miljoenen aan ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NEXIT en Weg met globalist Rutte !!!!
1 jaar geleden

De EU financiert dus haar eigen ondergang. En de beweegredenen zijn volkomen duidelijk: de EU moet instorten zodat de banken (Rothschilds) en corporaties de macht kunnen overnemen onder de naam Nieuwe Wereld Orde ofwel een fascistisch communistisch bewind te vergelijken met de voormalige USSR.

Precies zoals door iedereen met een grein verstand al lang vermoedde en wat Rutte (als globalist en landverrader) dus al lang weet omdat hij in het complot zit.

Wordt wakker mensen. De tijd van handelen is NU.

Brian
1 jaar geleden

Ongelooflijk wat die Rutte en zijn bende flikt. Voor de rechtbank ermee en opsluiten.

Shadow1100
1 jaar geleden

2010 (!)
Dit is de Europese Resolutie 1743
waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord.
1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
1743-11: De islam is een religie van vrede.
1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.
http://www.assembly.coe.int

Vangils
Antwoord aan  Shadow1100
10 maanden geleden

Hoera,hoera,wat een fantastisch land word Nederland en Europa dan pas komt de vrijheid met de moslims leiders aan de macht fijn fijn o wat mooi

Vangils
10 maanden geleden

Als dit waarheid is .? Dan onmiddellijk uit de EU wegwezen met dat dure Brusselse gekkenhuis

EU is financieel onhoudbaar nu de ‘zuinige vier’ structureel in de minderheid zijn

Dat duurde niet lang: Surveillancesoftware voor online tentamens lekt data 444.000 gebruikers