in , , ,

Volslagen eurofiel Guy Verhofstadt: ‘Ik ben juist enorm eurosceptisch, misschien wel eurosceptischer dan de populisten’

Guy Verhofstadt, een van de meest prominente kandidaten voor de topbaan van de , zei dat hij een euroscepticus is die de manier wil hervormen waarop het blok wordt geleid.

De EU -coördinator vertelde aan het Raw Questions-programma van Euronews dat hij de wil inkrimpen en vervangen door een “kleinere ” – maar hij wil ook meer beslissingen nemen op federaal niveau en zijn visie van een verdedigen van .

“Ik ben misschien de eerste euroscepticus en zelfs eurosceptischer dan nationalisten en populisten als het gaat om de werking van de Europese Unie”, zei Verhofstadt. “Maar ik geloof dat de oplossingen voor deze problemen niet zijn om terug te gaan in de en zich te verschuilen achter de grenzen van de natiestaat, maar om een ​​visie te ontwikkelen voor een nieuw Europa in het nieuwe tijdperk van de rijken waarin we leven.”

Hij zei dat hij begreep dat de EU hervormingen nodig heeft om te overleven.

Lees verder bij de bron: Euronews via tpook

Photo by ALDEGroup


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Politie rukt gemiddeld 12 keer per dag uit voor incidenten met asielzoekers

Wie is eigenlijk jouw eigenaar? EU evolueert kapitalisme tot socialisme