in , , , , , , ,

VVD wil kindgebonden toeslag korten bij niet-vaccinerende ouders

De wil onderzoeken of het effectief is om ouders te korten op hun kindgebonden toeslagen als zij weigeren hun kinderen te vaccineren. Dat zegt Tweede Kamerlid Hayke Veldman in Goedemorgen .

Veldman wil dat Nederland hiermee het voorbeeld van Australië gaat volgen, waar dit korten op toeslagen al mogelijk is voor ouders die hun zoon of dochter niet laten inenten.

“We moeten met z’n allen stappen nemen om de vaccinatiegraad weer op 95 procent te krijgen”, zegt Veldman. “Je moet ook kijken wat andere landen doen.”

Naast korten op kindgebonden toeslagen zijn er meer maatregelen uit het Australische model waar Nederland naar kan kijken.

Veldman: “Kinderdagverblijven en scholen hebben daar de verplichting om kinderen die niet gevaccineerd zijn te weigeren.”

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ster
1 jaar geleden

Laten ze eens naar Italië kijken. En een niet gevaccineerde loopt zijn/ haar eigen risico, daar hoeven de WEL gevaccineerden zich geen zorgen over te maken, want zij zijn IMMERS BESCHERMD, TOCH?! Het wordt tijd dat o.a. kinderdagverblijven bewust kinderen aannemen die zonder inenting zijn, dat moet liggen aan de medewerkers en de leiding, maar ik hou niets voor onmogelijk.. als het maar niet aan de politiek ligt. Ik mag hopen dat de VVD kliek geen geld heeft gehad van de industrie die dit mogelijk maakt, en ook een deel van artsen misleid.

Als een zwangere vrouw een griepprik krijgt ze krijgt bijna altijd een miskraam. Maar er zijn ook mensen die minder mensen willen.. ‘Red de Aarde’ zeggen ze.. Maar dan wel uiteindelijk zonder de mensen.

Komt er dan toch gratie voor moordenaar Yilmaz van ’t Koetsiertje te Delft (6 doden)?

EU-verkiezingen tv-debat: Weber (EPP, volkspartij) versus Timmermans (PES, socialisten)