in

Ware exodus: Hoe krijg je een stad als Parijs leeg en verlaten? Een corona-lockdown natuurlijk

52e9d1414957a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c77297fd0924c 640 covid 19 canceled

Een ware exodus uit Parijs wordt het genoemd. Kort na de aankondiging door de Franse premier Jean Castex dat er vandaag een nieuwe lockdown wordt ingevoerd in Parijs, is er een stormloop op treinkaartjes ontstaan.

De lockdown geldt in zestien departementen, inclusief de regio van Parijs. Het werd in de Franse hoofdstad al snel onmogelijk een plaats in een trein naar Bretagne of het zuidwesten te boeken.

De laatste beschikbare plaats waren in de eerste klas op dure, lange treinreizen met omwegen.

Het is nu niet meer mogelijk met de trein naar bijvoorbeeld Rennes of Biarritz te gaan, stellen Franse media vast. Ook de vliegtuigen naar bijvoorbeeld Corsica zitten vol.

Bijna alle departementen waar de strengere lockdown gaat gelden zijn in het noorden van de regio Parijs tot aan het Kanaal en de Belgische grens.

De beperkingen moeten zeker vier weken worden opgelegd in de zestien departementen omdat volgens Castex het coronavirus de laatste tijd weer …..

Lees verder bij de bron:Metronieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
meer fraude vastgesteld bij zorgdeclaraties

Sinds 2013 is de behandeling burn-out niet meer vergoed, levert massale diagnosefraude op

vaccin holocaust 02 social media

Finland vertrouwt EMA niet en stopt even met AstraZeneca-vaccin