in , , , , , , , , ,

WEF ‘Young Global Leader’ Macron introduceert digitaal ID-systeem in Frankrijk, dagen na “gewonnen” verkiezingen

Slechts enkele dagen na het veiligstellen van een tweede presidentiële termijn in een verkiezing waarvan velen beweren dat er gefraudeerd is, heeft “Young Global Leader” Emmanuel Macron een digitaal ID-systeem in Frankrijk geïntroduceerd – wat toevallig een van de belangrijkste doelen van Klaus Schwab is in zijn plan om de mensheid onderwerpen.

President Macron had niet eens de moed om de nieuwe ontwikkeling zelf aan te kondigen, en liet het aan premier Jean Castex over om de oprichting van een zogenaamde “Digital Identity Guarantee Service” (SGIN) te bevestigen.

De stap van Marcon om het sociale kredietsysteem in Chinese stijl te implementeren, leidde tot woede bij Les Patriotes-leider Florian Philippot, die de Franse kiezers opriep om in opstand te komen en te vechten tegen de nieuwe wetgeving.

Hij zei: “Net na de kondigt de regering de lancering aan van ‘een digitale identiteitstoepassing'!” Het doel: sociaal op de Chinese manier. Controle- en bewakingsstaat!

“Laten we deze aanvraag volledig afwijzen en op alle mogelijke manieren vechten!”

Franse kiezers uitten ook hun ongenoegen over de nieuwe plannen voor digitale identiteitsbewijzen.

De Franse Twitter-gebruiker Chrisoff schreef: “Nog een stap in de richting van absolute controle over burgers.”

Twitter-gebruiker The Q2 Observer herhaalde: “Er is een decreet gepubliceerd voor de oprichting van de SGIN, de mobiele app die de biometrische ID scant om toegang te krijgen tot openbare of particuliere diensten.

“Voorlopig in Frankrijk, straks overal hetzelfde.

“Wat in het begin optioneel en triviaal is, zal op de lange termijn essentieel en omslachtig zijn. Weerstand bieden!”

En Twitter-gebruiker John Aimare voegde toe: “Het begint allemaal erg dystopisch te worden… De SGIN om verbinding te maken met Twitter, of een ander sociaal uitwisselingsplatform.

“De DSA biedt het kader om u te controleren en te straffen.”

Franse kiezers gaan in juni weer naar de stembus voor de parlementsverkiezingen, waar de partij van Macron het risico loopt haar meerderheid te verliezen aan Marine Le Pen of Jean-Luc Melenchon, meldt de Express.

Volgens een op woensdag gepubliceerde opiniepeiling van Elabe willen zes op de tien Fransen niet dat de partij van president Macron een meerderheid haalt bij de verkiezingen in juni.

Lees verder bij de bron: WorldUnity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steeds meer verkeersongevallen: zijn gevaccineerde automobilisten een gevaar op de weg?

Onthulde Pfizer-documenten bevestigen vaccinatieholocaust: Sterftecijfer proefpersonen was 3,7%!