in , ,

Westerse inlichtingendiensten verklaren oorlog aan vrije media en vaccin critici

De Amerikaanse en Britse inlichtingendiensten hebben de oorlog verklaard aan de vrije media.

Ze gaan naar eigen zeggen ‘de waarheid als wapen inzetten’ (HUN ‘waarheid’) om ervoor te zorgen dat iedere kritiek of twijfel aan vaccins en het officiële coronabeleid wordt verpletterd, en mensen straks massaal in het rijtje gaan staan om de eerste van waarschijnlijk een hele serie Covid vaccins te laten inspuiten.

Deze ‘cyber oorlog’ tegen de vrijheid van meningsuiting wordt bestuurd door A.I. (kunstmatige intelligenties).

De en Groot Brittannië zijn van plan om onafhankelijke journalisten en vrije media, die openlijk twijfelen aan vaccinaties en de ‘goede bedoelingen’ van de farmaceutische , het zwijgen op te leggen.

Vragen stellen over de extreme geheimzinnigheid rond de diverse Covid vaccins – zo zijn de ingrediënten in Nederland tot staatsgeheim verklaard, en mag u beslist niet weten wat er permanent in uw lichaam wordt geïnjecteerd en wat dat spul daar echt kan gaan doen – is zeer binnenkort verboden.

Dat de farmaceutische industrie in de VS alleen al in het derde kwartaal van 2019 $ 228 miljoen uitgaf aan ‘lobbyen’ bij politici en parlementariërs (laten we het maar gewoon omkopen noemen) is klaarblijkelijk van geen enkel belang voor de mainstream media (vandaar ook de meer dan terechte term ‘gekochte journalisten’).

Opzichtige belangenverstrengeling omstreden farma gigant

Het Pfizer mRNA vaccin met nano deeltjes is nieuwe technologie die nog nooit is goedgekeurd voor gebruik op mensen, maar staat toch op het punt te worden toegediend aan de Amerikaanse bevolking.

Dan wil de farma gigant natuurlijk niet hebben dat er massaal aan het product wordt getwijfeld. De mainstream media besteden sowieso geen enkele aandacht aan Pfizers inktzwarte .

Zo kreeg het bedrijf miljardenboetes opgelegd voor illegale marketing en het omkopen van overheidsofficials om een illegale medicijntest waarbij 11 kinderen omkwamen in de doofpot te stoppen.

Voor Pfizer is het dan handig dat Patrizia Cavazzoni, het hoofd van de FDA afdeling Medicijn Evaluatie en Onderzoek die dit medicijn moet goedkeuren, de voormalige vicepresident voor Productveiligheid van Pfizer is, en in die hoedanigheid het aangetoonde verband tussen een van Pfizers medicijnen en geboorteafwijkingen wegmoffelde.

Maar vermoedt u hier belangenverstrengeling, dan bent u een ‘complotdenker’ die van het internet moet worden gehaald.

Daarmee grijpt de staat steeds dieper in tegen ……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ons kent ons: Europese Commissie en Blackrock

Ontstaat er paniek in vaccinatieland?