in , ,

Ontstaat er paniek in vaccinatieland?

j

Hoe dichterbij de coronavaccins komen, hoe meer mensen zeggen dit te zullen weigeren.

En dat kon nog wel eens een heel groot probleem worden voor de vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie op het pluche in Den Haag.

Hele pagina’s worden er volgeschreven in de mainstream media over de “levensreddende” vaccins die in aantocht zouden zijn en waardoor, misschien, het leven weer enigszins normaal zou kunnen worden.

Maar, waar de machthebbers achter de schermen het meest voor vrezen, begint nu steeds meer waarheid te worden.

Uit de Protocollen van Zion:

Er is niets gevaarlijkers dan de persoonlijke energie; wanneer zij verstand achter zich heeft, dan is ze machtiger dan miljoenen mensen, onder wie we tweedracht hebben gezaaid. We moeten daarom de opvoeding van de mensen daarheen leiden, dat zij van iedere onderneming, die energie vereist, hun handen in hopeloze onmacht aftrekken.

verdeel- en heers

Steeds vaker voelen mensen dat er dingen niet kloppen. Steeds vaker beseffen ze dat het volk op een afgrijselijke manier een dictatuur wordt ingedwongen die ze niet willen omdat er “een gevaarlijk virus” zou zijn.

Mensen worden wantrouwig omdat er in no time “veilige vaccins” op de markt komen, terwijl voor het voor een driejarige met een halfwerkende hersencel duidelijk is dat niemand de risico’s kan inschatten die dit met zich mee brengt.

Zelfs Minister Hugo de Jonge deelt de Tweede Kamer mee dat er een risico bestaat met deze vaccins. Niemand reageert  en er worden desondanks miljoenen doses bestelt.

Dan wordt er net gedaan in de mainstream media alsof het volk staat te trappelen om zo’n “levensreddend” vaccin te mogen ontvangen. Er wordt druk gediscussieerd wie dan de gelukkigen zijn die als eerste deze mogen ontvangen.

En toch maakt men zich zorgen omdat uit een onderzoek van I&O Research blijkt dat slechts 60 procent van de bevolking zich wil laten vaccineren tegen corona op het moment dat er een vaccin beschikbaar komt.

Maar, het wordt nog veel erger, want bij NH Nieuws hielden ze een enquete onder haar lezer met de vraag of zij bereid waren om het coronavaccin te halen.

En daar kwam dit uit:

nee tegen het coronavaccin

Dat is natuurlijk fanatastisch nieuws. Ruim 83 procent van de NH Nieuws lezers zal die vaccinatie niet gaan halen.

Dit alles betekent toch wel enigszins paniek in de Haagse ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e0d1404d57a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714f762c72d0904e 640 access denied

Westerse inlichtingendiensten verklaren oorlog aan vrije media en vaccin critici

pixabay zelfmoord vaccin 02 480x300 1

Heb alle vertrouwen! ‘Nuttige fout’ AstraZeneca vergroot verwarring rondom coronavaccin