in , ,

Ontstaat er paniek in vaccinatieland?

Hoe dichterbij de coronavaccins komen, hoe meer mensen zeggen dit te zullen weigeren.

En dat kon nog wel eens een heel groot probleem worden voor de vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie op het pluche in Den Haag.

Hele pagina’s worden er volgeschreven in de mainstream media over de “levensreddende” die in aantocht zouden zijn en waardoor, misschien, het leven weer enigszins normaal zou kunnen worden.

Maar, waar de machthebbers achter de schermen het meest voor vrezen, begint nu steeds meer te worden.

Uit de Protocollen van Zion:

Er is niets gevaarlijkers dan de persoonlijke energie; wanneer zij verstand achter zich heeft, dan is ze machtiger dan miljoenen mensen, onder wie we tweedracht hebben gezaaid. We moeten daarom de opvoeding van de mensen daarheen leiden, dat zij van iedere onderneming, die energie vereist, hun handen in hopeloze onmacht aftrekken.

verdeel- en heers

Steeds vaker voelen mensen dat er dingen niet kloppen. Steeds vaker beseffen ze dat het volk op een afgrijselijke manier een dictatuur wordt ingedwongen die ze niet willen omdat er “een gevaarlijk virus” zou zijn.

Mensen worden wantrouwig omdat er in no time “veilige vaccins” op de markt komen, terwijl voor het voor een driejarige met een halfwerkende hersencel duidelijk is dat niemand de risico’s kan inschatten die dit met zich mee brengt.

Zelfs Minister Hugo de Jonge deelt de Tweede Kamer mee dat er een risico bestaat met deze vaccins. Niemand reageert  en er worden desondanks miljoenen doses bestelt.

Dan wordt er net gedaan in de mainstream media alsof het volk staat te trappelen om zo’n “levensreddend” te mogen ontvangen. Er wordt druk gediscussieerd wie dan de gelukkigen zijn die als eerste deze mogen ontvangen.

En toch maakt men zich zorgen omdat uit een onderzoek van I&O Research blijkt dat slechts 60 procent van de bevolking zich wil laten vaccineren tegen corona op het moment dat er een vaccin beschikbaar komt.

Maar, het wordt nog veel erger, want bij NH Nieuws hielden ze een enquete onder haar lezer met de vraag of zij bereid waren om het coronavaccin te halen.

En daar kwam dit uit:

nee tegen het coronavaccin

Dat is natuurlijk fanatastisch nieuws. Ruim 83 procent van de NH Nieuws lezers zal die niet gaan halen.

Dit alles betekent toch wel enigszins paniek in de Haagse ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccin = verlies identiteit, vrijheid en ziel
8 maanden geleden

Dat mensen het vaccin weigeren is prima en is ook hoognodig .. Al is het natuurlijk beangstigend dat een grote groep mensen blind een vaccin accepteert waar van alles in kan zitten.
Ik raad iedereen aan op internet te lezen over de vaccins die zijn ontwikkeld, welke de stoffen zijn die daar inzitten, de nanoparticles die worden geinjecteerd met het vaccin, de ervaringen met vaccins in de VS (veel gevallen van autisme), de ervaringen met testen van de vaccins.

Het punt dat in dit artikel niet genoemd wordt hoe het mogelijk is dat de NL regering een vaccin aanbeveelt dat nauweljiks getest is. Zij laadt daar mee een gigantische verantwoordelijkheid op haar schouders. Een verantwoordelijkheid die zij helemaal niet kan nemen. Zij is daar niet capabel voor qua kennis maar zeker ontbreekt het de gehele regering aan brede menselijke ervaring.
Los van het feit of ze deze beslissing mag nemen is nergens afgewogen het feit dat CV-19 prima te genezen is met HCQ + Zn.
Deze hele CV geschiedenis stinkt aan alle kanten. Net zoals zoveel zaken in de afgelopen 10 jaar.

En ook dat de NL regering zelfstandig maar even besloten heeft vaccins te kopen geeft aan dat de NL regering volledig de weg kwijt is en ver buiten haar bevoegdheden is getreden.

Wilma
8 maanden geleden

Zo langzaam aan wordt de bevolking wakker. Als ze werkelijk zo zeker zijn dat dit vaccin veilig, waarom nemen zij het dan niet eerst en wachten ze af wat de bijwerkingen zijn?

Westerse inlichtingendiensten verklaren oorlog aan vrije media en vaccin critici

Heb alle vertrouwen! ‘Nuttige fout’ AstraZeneca vergroot verwarring rondom coronavaccin