in , , , ,

Wie wil er nog in het nieuwe Europa wonen? (video)

e833b30e2df1003ecd0b470de7444e90fe76e6d21db618479cf4c6 640 islam

Soms kijk je naar iets en dan denk je werkelijk dat je droomt, omdat je je niet kunt voorstellen dat dit de werkelijkheid is.

Zo is er een nieuwe propagandavideo verschenen in Zweden die tegen de inwoners zegt dat ze hun land moeten opgeven, omdat er een nieuw Zweden komt. Er is onlangs een promotiecampagne gestart door een liefdadigheidsorganisatie in Zweden, waarbij de bevolking wordt verteld dat ze het land beschikbaar dienen te stellen aan vluchtelingen.

Er is geen weg terug, zo zeggen ze. Want Zweden zal nooit meer worden zoals het was. Europa verandert en men heeft Zweden nodig als een veilige plek voor vluchtelingen.

Ze zeggen verder:

Nu moeten we vooruit kijken naar manieren waarop we samen kunnen leven. Het is tijd om te beseffen dat de nieuwe Zweden hun ruimte zullen gaan claimen. Dat ze hun cultuur, taal en gewoontes zullen meenemen en het is tijd dat we dit als een positieve ontwikkeling gaan beschouwen.

Om Zweed te kunnen zijn, is er meer nodig dan de kleur van je huid en je geboorteplaats. Het moet een kwestie van jou en mij zijn, allemaal samen. Het zijn niet alleen de nieuwe Zweden die moeten integreren. Iedereen moet integreren, zelfs de originele Zweden. Integreren betekent het vinden van gemeenschappelijk begrip (red.: zoals dat gebeurt in Poelenburg in Zaandam bijvoorbeeld?).

Laten we samen een toekomst creëren die is gebaseerd op gelijke delen van werkelijkheid en geloof in de toekomst. Laten we een land bouwen waar we angst en haat aan de kant kunnen zetten.

We hebben allemaal het nieuwe land in ons en in ons wereldbeeld, gedachten en handelingen. Het is tijd om samen een land te creëren dat trots is, inclusief en duurzaam.

Iets nieuws. Het nieuwe land.

video is verwijderd

 

Een wandeling door Parijs tijdens de naderende herfst is ook interessant.

De titel van de video is Paris (Gone to hell).

video is verwijderd

Gone to hell is inderdaad wat er voor ons op het programma staat.

Voor hen die graag nog een keer de dienstregeling willen zien voor die enkele reis, bij deze:

Wij hebben enkele dagen geleden het volgende plaatje gepubliceerd. Een overzicht waarop duidelijk staat aangegeven welke stappen zij volgen in dit proces. Kijk om je heen en je ziet het overal in je omgeving gebeuren. Dit is een langdurig en generaties overschrijdend proces waardoor het moeilijk is voor te stellen dat het waar is omdat een mensenleven niet voldoende is om de volledige uitrol van het stappenplan te kunnen meemaken.

Voor een grotere versie, klik op het plaatje.
xxx

Lees verder via de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gas 1 gasflamme1

Regering en NAM verdienen ruim 400 miljard euro aan aardgas

totale controle 666 vn eu

Oud directeur NSA waarschuwt voor snel wereldwijd totaal controlesysteem