in , , ,

Wie zegt dat je brein exclusief jouw eigendom is?

wie zegt dat je brein

De rijken en machtigen der aarde komen regelmatig bij elkaar en bespreken allerlei zaken over hoe de wereld er straks volgens hen moet uit zien.

Zo was er onlangs de jaarlijkse bijeenkomst in Davos waar de discussie ontstond over of je brein eigenlijk wel jouw eigendom is.

Maak je geen enkele , met de voortschrijdende technieken zal het straks alleen nog maar gemakkelijker worden om de wereldbevolking te controleren.

De rijken en machtigen der aarde mogen graag brainstormen over dit soort dingen en welke mogelijkheden de techniek hen straks zal bieden om de mensheid nog beter te kunnen controleren.

Wat je in de onderstaande video kunt zien is, dat ze al lachend pratend over de mogelijkheden om binnen niet al te lange tijd het brein te kunnen decoderen. Met andere woorden, het lezen van jouw gedachten.

Je kunt ze horen lachen en praten over hoe mooi dat dit eigenlijk wel niet zal zijn omdat er geen enkele wetgeving ter wereld is die bescherming biedt tegen het binnendringen van je brein. Hoe je gedachten in de toekomst, of je het nu leuk vindt of niet, gebruikt kunnen worden als bewijsmateriaal in een .

Die technieken zijn veel dichterbij dan de meesten van ons zich realiseren. Je hoort ze daar in Davos praten over een periode van misschien tien jaar, wat natuurlijk niets is en hier is voordat we er erg in hebben.

Hoe ze praten over de mogelijkheden dat wanneer je een brein kunt decoderen, je natuurlijk ook in staat bent om valse herinneringen in een brein te planten. De meeste mensen denken dat de hersenen werken als een soort opnameapparaat en dat alles in een bepaalde volgorde wordt vastgelegd.

Volgens wetenschappers echter moet je de hersenen meer zien als een Wikipediapagina die continue bewerkt en veranderd kan worden.

Dat ze straks op die manier herinneringen in je hersenen kunnen planten waardoor jij in een rechtszaal vol overtuiging verklaart dat je iemand specifiek een ander hebt zien doodschieten. Terwijl die ander volkomen onschuldig is.

Misschien het is meest onheilspellende van alles nog wel dat ze praten over hoe jouw eigen hersenen en de inhoud daarvan misschien helemaal niet van jouw zijn. In de film Minority report met Tom Cruise uit 2002 werd deze situatie al voorspellend uitgebeeld.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vlinders plegen meestal geen zel

Vlinders plegen meestal geen zelfmoord

voedselverspilling 702x336

Weggooien van voedsel is zonde, maar regel is regel!