in ,

Zeg Rutte, kijkt u even mee! Poetin behandelt corruptie ALS EEN BAAS

Een video is opgedoken die een gesprek toont tussen de Russische president Vladimir Poetin en een persoon die verantwoordelijk is voor een project. Vladimir Poetin grilde deze persoon grondig en je kunt dat zien in de video hieronder.

Terwijl de mainstream media ons doen geloven dat de president van een slordige
“$ 200.000.000.000” (volgens Reuters / AP, tot voor kort eigendom van de rijkste familie op aarde – de rijk) waard is, de realiteit is, is dat hij een van de weinige mensen is die corrupte en inefficiënte ambtenaren ter verantwoording roept.

De oorlog tegen Poetin komt voort uit het plotselinge onvermogen van oplichters om de middelen van te plunderen alsook het wegkomen met het stelen van de begroting fondsen – en – God verhoede – het- belasting betalen via hun onafhankelijke bedrijven (vaak uitbesteed aan overheidsprojecten!).

De man genoemd in de eerste clip, Mr. Belalov, vluchtte en werd asiel verleend in het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder via de Bron: Wereld leiders kijkt u even mee en maak aantekeningen! – Poetin behandelt corruptie ALS EEN BAAS! [Video]


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Binnenkort iedere Nederlander standaard naar het slachthuis

Actie! Blijf Uit Mijn Dossier, bel of mail met de senatoren die gaan beslissen over je (medische) privacy