in , , ,

Zilveren Kruis beziet?! Geen spoedeisende hulp en verloskunde meer in Lelystad

Bewoners van Lelystad kunnen na het faillissement van de IJsselmeerziekenhuizen voorlopig fluiten naar een spoedeisende hulp waarvoor operatiekamers nodig zijn.

Minister Bruno Bruins () beloofde de onlangs om te kijken(is dit voor de bühne?) of deze zorgvormen terug zouden kunnen keren naar Lelystad, maar moet vooralsnog nul op het rekest geven.

Voor minder spoedeisende hulp kunnen bewoners wel in Lelystad terecht. Het gaat dan om eenvoudige botbreuken en hechtingen.

BEKIJK OOK:
Doorstart Slotervaart gaat niet door

Ook beziet verzekeraar Zilveren Kruis of er wel een eerstelijns geboortecentrum in de stad kan komen.(Beslist nu een over onze ? Dat zou nog zo niet gebeuren tijdens de geïntroduceerde marktwerking)

Mensen die in Lelystad en omgeving wonen en spoedeisende hulp nodig hebben zullen vooralsnog naar Almere moeten worden gebracht waar wel operatiekamers zijn en een intensive care.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heeft Deutsche Bank na Libor-schandaal, ongeldige mortgage-backed securities, Forex en edelmetaal manipulatie nu 150 miljard witgewassen?

Waar zal ik als eerst jullie mee vervelen? Stemmen maar!