in

Zorg komt in opstand met rechtszaak en 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin

Een verklaring van een groep internationale artsen en zorgmedewerkers gaat sinds gisterenavond viraal over het . Woordvoerder Ellen de Klerk, oprichter van Doctors for Truth, verklaarde namens dat ‘er geen pandemie of is’.

Covid-19 zou niet langere op lijst A moeten staan, omdat we nu weten dat het een normaal griepvirus is. En griepvirussen staan niet op lijst A.

Ook beginnen we een tegen de Staat der Nederlanden, namens een hele grote groep artsen en verplegers.

We hebben contact met 87.000 verplegers die het , dat voor ons wordt klaargemaakt, niet willen.

‘Als er geen pandemie is, vraag ik me af waarom onze kinderen op scholen mondkapjes moeten dragen,’ vervolgde De Klerk. ‘Er bestaan absolute grondrechten die om geen enkele medische reden mogen worden beperkt of geschonden.’

‘Er is geen reden voor paniek, ook niet in de . De paniek wordt gecreëerd door de valse positieven van de PCR testen. 89% tot 94% van deze PCR testen zijn vals positief, en ze testen NIET op Covid-19. De rest zijn valse negatieven. We moeten dit dus klinisch bekijken, in de ziekenhuizen. Medische artsen moeten stoppen met het kijken naar deze testen, dat is heel belangrijk. Laten we terugkeren naar de klinieken en de feiten.’

‘In de Nederlandse pers wordt nu geschreven dat de PCR test niet de juiste test is. Daar ben ik erg blij mee. Dus er is hoop.’

Een Ierse collega voegde eraan toe dat de officiële overheidsstatistieken hebben uitgewezen dat …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
 1. Het hele Corna gebeuren begint heel veemde vormen aan te nemen en dat er een tweede golf komt is volkomen ongeloofwaardig. Lijkbaar was het gewenste effect wat de cabal wilde bereiken niet gehaald.
  Heel goed dat artsen en verplegers hier massaal mee naar buiten komen.
  En het valt te hopen dat burgers die nu nog “in Sinterklaas” geloven massaal wakker worden.

  Er moet duidelijkheid komen over wat “onze” regering aan het uitspoken is, Hier moet een grondig buitenparlementair onderzoek komen over wat de regering Rutte aan het doen is. En dat gaat veel verder dan alleen Corona.

 2. De maatregelen veroorzaken tweedeling in ons land. Laten we heel alstublieft het voorbeeld van Zweden volgen. En ventileren en preventie op nr. 1 zetten.
  Er zullen komende jaren weer andere virussen opduiken en we kunnen niet eeuwig met mondkapjes op lopen en gereserveerd met elkaar omgaan. Het is afschuwelijk om te ervaren dat er mensen nagewezen worden die het niet eens zijn met onze maatregelen, die overigens nog niet zorgen voor minder verspreiding.
  We moeten dealen met dit virus……..

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Handig zo’n privévliegtuig: Koning negeert corona-adviezen en gaat gewoon op vakantie

Goh, Pesticiden mogelijk gevaarlijker dan gedacht: groot onderzoek naar risico’s