in

Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

Er is paniek uitgebroken over de snelle verspreiding van het Chinese coronavirus naar andere landen zoals Japan en Thailand. Binnenkort ook in Amerika en Europa, zo wordt gewaarschuwd. Een nieuwe pandemie?

Laten we niet vergeten hoe het in 2009-2010 met de Mexicaanse griep ging. Dat virus zou zo gevaarlijk zijn, dat de Nederlandse overheid miljoenen in sloeg. Die vervolgens grotendeels weer vernietigd konden worden, want de ‘pandemie’ bleek een met zorgvuldig in elkaar gezet nepnieuws een hoax te zijn.

De Mexicaanse griep bleek zelfs minder slachtoffers te eisen dan een normale seizoensgriep. Sommigen zeiden daarom dat de pandemie enkel was bedacht om zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Is dat wat er nu weer achter zit?

‘Ik ben geen pandemie expert, maar je kunt naar eerdere voorbeelden zoals de uitbraak kijken, die ook in Azië begon,’ zei Cristian Maggio, marktstrateeg in Londen, als reactie op de beurzen die vandaag in het rood schoten als gevolg van de paniek.

Het aantal besmette Chinezen stond vanmorgen op meer dan 300, waaronder 15 medici en verplegers. Zes mensen zijn tot nu toe overleden. In Thailand zijn er 2 gevallen en in Zuid Korea één, in alle gevallen Chinezen die uit Wuhan kwamen, waar het virus voor het eerst opdook. De ziekte begint als een normale verkoudheid / griep, met koorts, hoesten en benauwdheid.

Chinese officials raden burgers aan om maskers te dragen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Op dit Twitter filmpje is te zien hoe personeel in beschermende kleding vliegtuigpassagiers controleert.

‘Wereldwijde crisis’

De Wereld Gezondheid Organisatie () komt morgen met spoed bijeen om te besluiten of de uitbraak tot een ‘wereldwijde gezondheid crisis’ wordt verklaard. Mocht de verspreiding net zo snel verlopen als de afgelopen 4 dagen, waarin het aantal besmettingen is verviervoudigd, dan is de kans aanwezig dat het officieel tot een pandemie wordt uitgeroepen.

Tijdens de SARS epidemie van 2002-2003, die ook in China ontstond, kwamen wereldwijd meer dan 700 mensen om het leven – erg, maar in de verste verte geen pandemie.

‘Perfect alibi voor vaccinatieverplichting’

Onderzoeksjournalist Martin Vrijland schrijft dat een corona virus ‘pandemie’ wel eens het perfecte alibi kan zijn voor een wereldwijde vaccinatieverplichting. ‘De stelregel Problem, Reaction, Solution, is gebaseerd op het creëren van een probleem van grote impact op de maatschappij. De reactie lok je via de media en politiek uit en is vooral bedoeld om de massa in shock te brengen, zodat het de oplossing accepteert die je altijd al op de plank had liggen: Wereldwijde vaccinatiewetgeving.’ (3)

Mocht u willen weten hoe het nu opnieuw zou kunnen gaan: Tussen 2009 en 2010 hebben we tientallen artikelen gewijd aan de Mexicaanse griep hoax ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Levert het coronavirus uit China de perfecte alibi voor wereldwijde vaccinatieverplichting?

De massa zal inzien dat hun pensioen en spaargeld worden misbruikt om een failliet fiat geldsysteem te redden van de ondergang