17-jarige Marokkaan net in Nederland, pleegt 9 misdrijven, spreekt geen woord Nederlands daarom geen taakstraf

mohamed_hassan / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Rechtspraak in NL volledig van het Pad schreef:

  Het is niet te geloven dat de rechter niet verder komt dan een taakstraf. Dit is krankzinnig. Wat is er met die rechters en de rechtspraak in NL aan de hand???

  Of iemand nu Nederlands spreekt of niet: deze jongen weet dondersgoed dat hij niet stelen mag en al helemaal geen mens verwonden mag. Dit is niets minder dan poging tot doodslag. Vervolgens gaat deze jonge volledig uit zijn dak. Deze persoon had direct moeten worden uitgewezen. Zonder enig pardon.

  We praten hier over gevaarlijk gedrag van een krankzinnig iemand. Heeft de rechter enig idee welk signaal hiervan uit gaat naar de moslim wereld die denkt dat alles kan in NL. Wat is er met de rechterlijke macht aan de hand want dit is niet de eerste keer dat rechters aparte richtlijnen lijken te hebben voor gelukzoekers.Vervolgens wordt absoluut geen genoegdoening gedaan naar de autochtone bevolking die de buik meer dan vol heeft van deze criminelen uit Afrika. Dit gedrag van een NL burger was absoluut niet getolereerd.

  Dit wordt burger oorlog als dit zo door gaat !!

 2. Yvonne Kusters schreef:

  Beste,
  Ik denk dat we bij de overheid en ons rechtssysteem moeten aankloppen!
  Zij zorgen voor de opstand
  Door hun idiote gedrag willen ze juist dat wij het recht i n eigen hand gaan nemen!
  Waarom?
  Omdat die malloten het niet meer willen oplossen!
  Dit is een politiek spelletje wat ze voor ons afspelen via de media kanalen….. ik zou eerst het spel van hun doorzien alvorens jij je brand aan hun shit!
  Probeer aub niet op de social media te reageren zodat ze je ook niet boos kunnen maken
  Dan slaat het op hunzelf terug
  Waar het hoort lijkt mij!!!
  Heel veel wijsheid en geduld gewenst!
  Ik ben er al op aan het wachten als die hoge heren en dames zelf eens geconfronteerd worden met de agressieve en criminele mensen, wat ze ook nog eens zelf hebben aangericht!!! Niet dat ik het ze gun, maar dan doen ze eens wat! Het gaat dan om hun soort, want die dekken elkaar te aller tijden…..
  Dit geldt niet voor alle allochtonen die zich netjes gedragen dat vooropgesteld.
  Die zijn er zeker!!!!

Heb jij er iets over te zeggen?