in ,

500 wetenschappers komen met een Europese Klimaat Verklaring en stellen dat er geen klimaatcrisis is

425418155 dadfe74816 global warming1

Terwijl de globalistische elite zonder enige schaamte een onwetend en kwetsbaar Zweeds meisje misbruikte door haar in de VN op absurde wijze tekeer te laten gaan tegen de landen die zich weigeren te onderwerpen aan haar extremistische groene klimaatreligie, hebben meer dan 500 wetenschappers een Europese Klimaat Verklaring aan de secretaris-generaal van de VN gestuurd, waarin zij stellen dat er helemaal geen klimaatcrisis is, en oproepen om eindelijk eens op basis van de echte cijfers –en niet de totaal onbewezen alarmistische prognoses waar ook Nederland zijn economisch en maatschappelijk wurgende beleid op baseert- een open en eerlijk debat te gaan voeren over klimaatverandering.

‘Klimaatwetenschap behoort minder politiek te zijn, en klimaatbeleid behoort meer wetenschappelijk te zijn,’ stellen de wetenschappers in hun verklaring. ‘Wetenschappers zouden openlijk de onzekerheden en overdrijvingen in hun voorspellingen over global warming aan de orde moeten stellen.

Politici zouden onpartijdig de werkelijke voordelen alsmede ook de voorgestelde kosten van het aanpassen aan global warming moeten meerekenen, alsmede de werkelijke kosten en de voorgestelde voordelen van het beperken (van global warming).’

De wetenschappers onderstrepen dat het daarom heel belangrijk is dat politici niet meteen enorm kostbare klimaatacties ondernemen voordat de echte feiten bekend zijn. Er is namelijk ‘geen statistisch bewijs dat global warming ergere orkanen, overstromingen, droogte en andere natuurrampen veroorzaakt of vermeerdert.

Daarentegen zijn CO2 beperkende maatregelen net zo schadelijk als kostbaar. Zo doden bijvoorbeeld windturbines vogels en vleermuizen, en verwoesten palmolie plantages de biodiversiteit van regenwouden.’

‘Er is geen kli….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fear 1569402299

Project Klimaatangst is groot succes: al 51% van jongeren denkt dat mensheid binnen 15 jaar is verdwenen

worm 1569403057

Onderzoek bevestigt verspreiding gevaarlijke parasieten in Europa door migratie