in

Aartsbisschop Vigano waarschuwt president Trump voor de Global Reset

global reset 05a

Aartsbisschop Vigano heeft opnieuw een open brief gestuurd aan president Trump, waarin hij hem waarschuwt voor de schokkende plannen van de wereldwijde elite om de mensheid op te sluiten door een nieuwe lockdown.

Hier zijn fragmenten van de brief in een videopresentatie …

https://www.youtube.com/watch?v=tLcTgJULW0M

Aartsbisschop Vigano geeft details over de plannen van de wereldwijde elite, waaronder verplichte massale vaccinaties en detentiekampen. Hij dringt er bij president Trump op aan sterk te blijven.

Aartsbisschop Vigano …’De tegenstander weet niet hoe hij moet liefhebben. Deze Grote Reset is voorbestemd te mislukken, omdat degenen die het hebben gepland niet begrijpen dat er nog steeds mensen klaar staan ​​om de straat op te gaan om hun dierbaren te beschermen, om hun kinderen en kleinkinderen een toekomst te geven. ‘

‘Mijnheer de president, u weet heel goed dat de Verenigde Staten van Amerika in dit cruciale uur wordt beschouwd als de verdedigingsmuur waartegen de oorlog die door de voorstanders van het globalisme is verklaard, is ontketend.’

De Bondgenootschappelijke oorlog tegen de [D] eep [S] tate heeft het cruciale uur bereikt, voorafgaand aan de Amerikaanse verkiezingen, precies zoals aartsbisschop Vigano heeft verklaard.

Lees verder bij de bron: Operatie openbaarmaking

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
oorlog 1563788385

Armenië vraagt Rusland om hulp in conflict om Nagorno-Karabach – Poetin spreekt van 5000 doden

e833b30e2df1003ecd0b470de7444e90fe76e7d61eb8194594f8c6 640 islam

Weer een aanslag? Priester neergeschoten in Lyon, dader gevlucht