in , , ,

Actie, Noodoproep: Teken tegen verlenging Glyfosaat-vergunning

14925723560 1a031ca773 roundup e1456394987156

Uw online actie is benodigd om de Europese Commissie te laten weten dat u geen fan bent van Glyfosaat/Roundup, het alles vernietigende en bijzonder giftige bestrijdingsmiddel van Monsanto:

In maart 2015 classificeerde het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek (IARC) van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) deze stof als “waarschijnlijk kankerverwekkend”. In werden er resten van het onkruidbestrijdingsmiddel gevonden in de urine van 5 van de 8 geteste personen. Ook zijn er aanwijzingen dat glyfosaat is aangetroffen in de moedermelk van vrouwen in stedelijke omgevingen.

De Noodoproep van Foodwatch:

We hebben nog maar een paar dagen!! Begin maart beslist de Europese Unie of zij de toelating voor het omstreden onkruidbestrijdingsmiddel glyfosaat, het actieve bestanddeel van Monsanto's Roundup, voor nog eens tien jaar zal verlengen. Doe met ons mee en roep de Europese Commissie op het voorzorgsbeginsel in acht te nemen.

Door het invullen van het formulier stuurt u een email naar de verantwoordelijke eurocommissaris. En de commissaris is uiteraard voornemens zijn goedkeuring voor Monsanto te verstrekken. Dit is uw kans, laat van u horen!

Kom in actie en teken nu!

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

kanker-ratten-Monsanto-RoundUp-glyphosaat-1

Niet zulke prettige foto's, afkomstig van het wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Caen.. Ratten die ontwikkelen, ná 2 jaar lang GMO-mais gegeten te hebben. Of drinkwater hadden toegediend gekregen, waarin ‘wettelijk toegestane' verdunningen van ‘RoundUp' (= glyphosaat) waren opgelost..!

EU houdt destructief glyphosaat-bewijs geheim..!!

Photo by JeepersMedia cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
terugkijktip nigel farage bij ni

Terugkijktip: Nigel Farage bij Nieuwsuur

13843116383 726a6241a6 welcome to eu

EU-president: ‘Akkoord voorwaarden EU-lidmaatschap UK is bindend en onomkeerbaar’