in

Anderhalf miljoen bewakingscamera´s in Nederland

Toezicht met behulp van camera’s wordt in al bijna twintig jaar toegepast door gemeenten, , ondernemers en bedrijventerreinen. Inmiddels hangen er in Nederland zo’n anderhalf miljoen bewakingscamera’s, blijkt uit de inventarisatie Cameratoezicht in Nederland.

De zet camera’s in voor allerlei doelen: toezicht, handhaving en opsporing. Bij de overheid horen in dit geval: politie, gemeenten, , ambulances en de . Er zijn ongeveer 5.000 van dit soort overheidscamera’s in Nederland.

Private en semi-publieke instanties gebruiken naar schatting zo’n 50.000 camera’s, bijvoorbeeld voor verkeerstoezicht en in het openbaar vervoer. Maar ook dat aantal valt in het niet bij het aantal bewakingscamera’s in winkels, op parkeerterreinen en op bedrijventerreinen.

Lees verder bij Securitymanagement.nl oa ook link naar “rapport”.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Me
4 jaren geleden

.
Hieruit blijkt gelijk hoe verrot het Matksysteem van de “Joodse Econoom Milton Friedman” is. Een totaal respectloze asociale man. Mja – de duivel is ook zijn god

josie
4 jaren geleden

Er zijn er veel meer, dan deze die vernoemt zijn. En vergeet niet via jouw webcame en je mobieltje kan ook bij jouw thuis gegluurt worden en meegeluistert en dat is wettelijk toegestaan.

Onze bevoegdheden worden systematisch door Brussel afgenomen intussen blijven we de grootste Netto betaler van de EU

Antibiotica worden stilaan nutteloos