in

Artsen: ‘Waarschuw mensen voor bijwerkingen coronavaccin’

Gezondheidsinstanties en medicijnmakers moeten mensen waarschuwen dat het coronavaccin heftige bijwerkingen kan hebben zodat ze weten wat ze kunnen verwachten.

Dat hebben Amerikaanse artsen gezegd, schrijft CNBC. In verschillende staten worden al voorbereidingen getroffen om volgende maand te beginnen met vaccineren.

Arts Sandra Fryhofer zei dat mensen van het coronavaccin van Pfizer en Moderna twee doses moeten halen.

Ze vreest dat haar patiënten na de eerste dosis niet zullen terugkeren vanwege de onaangename bijwerkingen waar ze mogelijk last van zullen krijgen.

“We moeten mensen op het hart drukken dat dit geen makkie zal worden,” zei Fryhofer tijdens een virtuele bijeenkomst met een groep experts die de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC adviseert.

“Ze zullen zich waarschijnlijk niet geweldig voelen.”

Mensen die deelnamen aan het vaccinonderzoek van Moderna en Pfizer zeiden in september tegen CNBC dat ze na de last hadden van ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccin = verlies identiteit, vrijheid en ziel
4 maanden geleden

Om maar direct met de deur in huis te vallen:
Het CV-19 virus is een biowapen (ja biowapen) losgelaten om mensen ziek te maken.
Het virus is mild, goed te behandelen met HCQ + Zn en inmiddels nog betere middelen.
Uit alle cijfers blijkt dat het virus duidelijk op zijn retour is (in tegenstelling tot wat de regering en media zeggen).
Er is geen enkele reden voor lock-down, niet voor maskers en al helemaal niet voor een vaccin.
Dit is de grootste samenzwering die de mensheid ooit heeft gekend.

Maar nu stoppen was niet de bedoeling van de NWO, die nu alle mogelijke moeite doet om mensen te vaccineren. Vandaar de lockdowns etc. Iets waarvoor de regeringen de verantwoordelijkheid dragen en waarop zij straks zullen worden afgerekend !!!! En dat moment komt zeker …
De reden dat de NWO alles doet om de wereld in lock down te houden is om uiteindelijk mensen te overreden om een vaccin te accepteren. Zij kunnen dat nooit tegen de wil van mensen kunnen doen omdat het een universeel individueel recht is om vaccins te weigeren. Onthoud dat goed. Weiger ieder vaccin. En beter nog: WIJ MOETEN ALLEMAAL EEN VACCIN WEIGEREN.

Vaccins zijn heel gevaarlijk omdat daarmee stoffen in het bloed van burgers worden gebracht waarmee het DNA van mensen kan wijzigen. En verder kan met nano deeltjes het gedrag van mensen worden uitgelezen (via de smartphone) en beinvloed.

Het is stuitend dat de vaccin industrie hier dus kennelijk aan mee werkt … Maar nog meer stuitend is dat de vaccin industrie iedere verantwoordelijkheid voor gevolgen afwijst.
Het ontwerp van vaccins die nu worden genoemd is extreem discutabel en nog nooit gebruikt in de wereld. Namelijk de vaccin industrie wil werken met RNA van dieren en embrijo’s die geinjecteerd wordt in het bloed van mensen. Daarmee kan mogelijk het DNA van mensen worden veranderd.
Iedereen met meer dan een gram verstand begrijpt dat je dit nooit moet willen tenzij je dood wilt.
En boven alles: eenmaal deze stoffen in het bloed kan het niet meer ongedaan worden gemaakt.

Dit is extreem serieus en het is daarom totaal onverantwoord dat regeringen vaccins motiveren.

Er is geen enkele bewijs dat vaccins goed werken (werken tegen wat eigenlijk?) en als je last krijgt van het vaccin ben je echt letterlijk overgeleverd aan de duivel …

Consumentenbond onderzoekt miljoenenclaim tegen ABN AMRO

‘Rutte probeerde persoonlijk het onderzoek naar steun Syrische rebellen tegen te houden’